Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 35 – Γ Κύκλος

Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Ο Ακύλας βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα. Το επόμενο πρωί ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 36 – Γ Κύκλος

Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, φέρνοντας προβλήματα στον Τόλλια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης.

Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς.

Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής… και η Ζωή. Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ την Ρένα ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα, απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 37 – Γ Κύκλος

Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 38 – Γ Κύκλος

Ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή που τον απειλεί ανοιχτά. Η Μάρω επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο.

Η Ζωή τσακώνεται με την Αιμιλία και τη διώχνει απ΄ το σπίτι. Ο Ακύλας επεμβαίνει. Πώς θα αντιδράσει η Ζωή;

Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στο Δούκα που γίνεται έξω φρενών. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και ο Νικηφόρος αποφασίζει να μιλήσει με τη Ρένα. Η Σοφούλα έξαλλη με τον αδερφό της ενημερώνει τους γονείς της ενώ ο Θανασάκης ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42  – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 35 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 36 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 37 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 38 – Γ Κύκλος