Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 26 – Γ Κύκλος

Η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές προθέσεις απέναντί του. Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη.

Ο Δούκας ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 27 – Γ Κύκλος

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους… η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρουν τριγμούς, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα, η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα, μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα.

Η Ελένη αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 28 – Γ Κύκλος

Η Ελένη προκαλεί ανοιχτά τον Ακύλα που φοβάται πως η Ελένη έμαθε την αλήθεια. Ο Λάμπρος δέχεται πρόταση για ν’ αποδράσει από το στρατόπεδο ενώ ο Προκόπης παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Η Ζωή βρίσκεται στριμωγμένη καθώς ο Μελέτης ξέρει το μυστικό της. Ο Πέτρος καταρρακωμένος μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό του και παραδέχεται στην Ελένη πως είναι μέλος της ΕΑΚ όπως και η Ασημίνα.

Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δρόσω ενώ ο Νικηφόρος ζητά από τη Ρένα να βγούνε ραντεβού.

Ο γάμος της Ουρανίας και του Κυριάκου έχει τριγμούς εξαιτίας του δανείου που πήρε για τον Σαραντόπουλο ενώ η Σοφούλα δε νιώθει έτοιμη να βρεθεί ερωτικά με τον Άγγελο που νιώθει απόρριψη. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Σαράφης φέρνει άσχημα νέα…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 29 – Γ Κύκλος

Οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στο Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Σκαφά ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα όταν της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιο του για να τον δικαιώσει.

Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί το Ζάχο;

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 30 – Γ Κύκλος

Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες απ’ την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Ζάχος για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια.

Η Βιολέτα και ο Κυριάκος εμμένουν στην απόφαση τους, να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Θα καταφέρουν να τους αλλάξουν γνώμη;

Ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Παρίσι ενώ ο Μελέτης με τον Ακύλα θα έχουν τη πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση.

Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο.

Η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία θα φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35  – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 26 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 27 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 28 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 29 – Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 30 – Γ Κύκλος