Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 24 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 24 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 24 – Β Κύκλος

Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Μάλιστα, οι κρατούμενες, με εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη, ο οποίος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που την ανησυχεί.

Αντίθετα, ένας νέος κόσμος φαίνεται να ανοίγεται μπροστά στη Δρόσω, η οποία περνάει με επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα… στην Τρούμπα δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια πολύ γρήγορα.

Μία από τις επόμενες μέρες, η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με έναν γνώριμο εφιάλτη.

Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Η Ελένη δέχεται απόπειρα βιασμού και οι εφιαλτικές σκηνές από την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Σέργιο ζωντανεύουν ξανά.

Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει; θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 25, 26, 27, 28 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΆγριες Μέλισσες Επεισόδιααγριεσ μελισσεσ επεισοδιοΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 24 – Β ΚύκλοςΒ' Κύκλος