Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 23 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 23 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 23 – Β Κύκλος

Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του διευθυντή των φυλακών σε καθημερινή βάση, ενώ θε ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τε víc λευταία τραγικά γεγονότα.

Στην Αθήνα, η Δρόσω τη γνωρίζει τον Τάκη Δοξαρά (τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας), έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά.

Ο ίδιος, μάλιστα, της κάνει μία πρόταση συνεργασίας και η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για να γίνει τραγουδίστρια, παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Από την άλλη, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της στις φυγλακές, τη Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει η το παιχνίδι του μαζί της, αν και η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Καθώς οι μέρες περνούν, η Δρόσω είναι αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής, μιας κοπέλας που γνώρισε στην Ε Αθήνα, και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη τον σωτήρα της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 24, 25, 26, 27– Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΆγριες Μέλισσες Β Κύκλος επεισόδιαΆγριες Μέλισσες Β Κύκλος επόμενα επεισόδιααγριεσ μελισσεσ επεισοδιοΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 23 – Β Κύκλος