Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 124 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 124 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 124 – Β Κύκλος

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα που είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει το λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 124 – Β Κύκλος – 12/4

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του; Όμως το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά.

Ο Γραμματικός συνδέει το Μελέτη με τους Άβαντες τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθεια του είναι χρήσιμη για να φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδερφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 125, 126, 127, 128, 129 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 12/4ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 124 – Β Κύκλος