Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1  – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1 – Γ Κύκλος

21 Απριλίου 1967… η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια. Πέντε μήνες μετά η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουνε σκεπάσει όλη τη χώρα.

Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδερφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων που βγαίνει απ’ τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας… και εκδίκησης.

Στο πλευρό του ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη οι άνθρωποι της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουνε καινούριες δουλειές, καινούριες ζωές αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουνε τις πληγές τους αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδερφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουνε μια εναλλακτική στο ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούνε ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουνε και αυτή τη φορά να βγούνε αλώβητοι;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5, 6  – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1 – Γ Κύκλοςμέλισσες