Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Βόσκαρης: «Φέρτε μου την Σταμίρη!»

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Οργή και πόνο θα εκφράσει ο Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες, ζητώντας την Σταμίρη στη φυλακή. Μετά τις αποκαλύψεις που θα κάνει η μοναχή Ευσεβία, ο κόσμος του θα καταρρεύσει. Επί χρόνια μισούσε την μητέρα του, εξαιτίας των Σεβαστών. Επί χρόνια θεωρούσε τον Δούκα και τον πατέρα του ως οικογένεια, ενώ εκείνοι του έσκαβαν τον λάκκο.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Βόσκαρης: «Φέρτε μου την Σταμίρη!»

Η μοναδική εκδίκηση είναι η αντεπίθεση. Ο Δούκας πρέπει να πληρώσει με τον ίδιο τρόπο, όλα τα λάθη του παρελθόντος. Δυστυχώς, τα σίδερα της φυλακής τον περιορίζουν αρκετά από αυτό που θέλει να κάνει. Έτσι, με μια φωνή γεμάτη αγανάκτηση, θα φωνάξει τους χωροφύλακες με την επιθυμία να κάνει μία τηλεφωνική κλήση στο Διαφάνι.

Κι ενώ όλοι περιμένουμε πως και πως ο Βόσκαρης να καλέσει την Σταμίρη στη φυλακή, εκείνος θα απαιτήσει πρώτα να μιλήσει με τον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά, ο Δούκας θα του κλείσει το τηλέφωνο, αρνούμενος να τον επισκεφτεί. Με αυτή του την στάση θα σκάψει μόνος του τον λάκκο του. Ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Ζητάει, λοιπόν, τη γυναίκα που διέλυσε -αλλά και τον διέλυσε- όσο καμία. Την Ελένη. Η Ελένη, παρά τους ενδοιασμούς της, θα πάει στο κελί του, με τον πραγματικό εφιάλτη να ξεκινάει στο Διαφάνι. Ο Βόσκαρης θα της αποκαλύψει τα πάντα για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες, ζητώντας της να κάνει αυτό που επιθυμεί να κάνει ο ίδιος, αλλά τον εμποδίζει η φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια