Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια: Το όπλο του Νικηφόρου σημαδεύει τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια: Η εμφάνιση του Μπάμπη στο Διαφάνι τάραξε τη ζωή της Ασημίνας, η οποία βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού την ελευθερία που στερείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και μία διέξοδο σε όσα την πληγώνουν. Οι συναντήσεις τους γίνονται πια όλο και πιο συχνές με την Ασημίνα να επικαλείται ως δικαιολογία πως πηγαίνει βόλτα.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια: Το όπλο του Νικηφόρου σημαδεύει τον Μπάμπη

Ωστόσο, ο Νικηφόρος έχει αντιληφθεί πως η γυναίκα του τού λέει ψέματα. Και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται όταν ο ίδιος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθήσει την Ασημίνα, καθώς μία από τις φορές που υποτίθεται πως πήγε μία βόλτα συνάντησε τον Μπάμπη. Ο Νικηφόρος συνειδητοποιώντας πως ο γάμος του διαλύεται και αιτία αυτή τη φορά είναι π απιστία της Ασημίνας τρελαίνεται και δεν μπορεί να το δεχτεί. Στη σκέψη και μόνο πως η γυναίκα του είναι με έναν άλλον άντρα θολώνει.

Αποφασίζει, όμως, να παλέψει και να μην αφήσει τον Μπάμπη να διαλύσει όσα προσπάθησαν να χτίσουν τόσο χρόνια και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Για πρώτη φορά, θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο του νεαρού Σεβαστού. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Μπάμπη και με ένα όπλο στο χέρι πηγαίνει να τον συναντήσει. Οι δύο άντρες για πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωποι.

Ο Νικηφόρος έχοντας απέναντι του τον άντρα που πήρε τα μυαλά της γυναίκας του μεταμορφώνεται και τον σημαδεύει με το όπλο. Του επιτίθεται απαιτώντας να σταματήσει κάθε είδους επαφή με την Ασημίνα. Τον απειλεί πως, αν δεν απομακρυνθεί από την Ασημίνα, δεν θα έχουν καλό τέλος. Ο Μπάμπης, όμως, δεν τον φοβάται τον Νικηφόρο. Έχει αισθήματα για την Ασημίνα και είναι σε τεράστιο δίλημμα. Να συνεχίσει να περνάει όμορφα μαζί της και να την κάνει να ξεχνάει τα προβλήματά της ή να ακολουθήσει την εντολή του Νικηφόρου; Ο νεαρός, παρά τον παρορμητισμό του, όμως, σκέφτεται λογικά. Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάθει κάτι η Ασημίνα και από το ύφος του Νικηφόρου καταλαβαίνει πως αν συνεχίζουν να βρίσκονται δεν θα κινδυνεύσει μόνο η δική του ζωή αλλά και εκείνης. Ο Μπάμπης τότε σκέφτεται πως πρέπει να απομακρυνθεί από την κοπέλα όσο και να τον πονάει. Από την άλλη, ο Νικηφόρος για πρώτη φορά δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τη γυναίκα του και να μη διαλυθεί η οικογένειά του.

Τι θα κάνει, όμως, η Ασημίνα; Θα καταλάβει πως ο Νικηφόρος έμαθε για την απιστία της και συναντήθηκε με τον Μπάμπη; θα καταφέρει να μείνει μακριά από τον νεαρό που της χαρίζει λίγες στιγμές ανεμελιάς και ελευθερίας;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος