Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή της Μυρσίνης «Δυστυχώς η σύζυγός σας έχει όγκο»

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή της Μυρσίνης, η οποία οδηγείται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στο πλευρό της έχει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που αγωνιούν για εκείνη και φυσικά τον Δούκα, που φοβάται πως θα χάσει τη γυναίκα της ζωής του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή της Μυρσίνης «Δυστυχώς η σύζυγός σας έχει όγκο»

Την πρώτη ένταση μέσα της η Μυρσίνη την ένιωσε όταν ο Δούκας της αποκάλυψε πως ο γιος τους, ο Σέργιος, ήταν εκείνος που σκότωσε με δηλητήριο τον Γιώργη Σταμίρη! Αυτή ήταν και η αφορμή για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στον γάμο τους καθώς από τον θυμό της εκείνη αποκάλυψε στον άντρα της πως πράγματι τον απάτησε με τον Θωμά Κυπραίο.

Στη συνέχεια, ο Τάκης εισέβαλε στο σπίτι των Σεβαστών και αποκάλυψε πως ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και η Ασημίνα, προκειμένου να μη χάσει το παιδί, το πήρε και εξαφανίστηκαν. Η Μυρσίνη αγωνιούσε να βρεθεί ο εγγονός της και η αγωνία της όσο περνούσαν οι ώρες μεγάλωνε ακόμα περισσότερο. Η χαριστική βολή όμως της ήρθε όταν ο Δούκας ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βγάλουν διαζύγιο! Ενώ πιάνουν στα πράσα Πηνελόπη και Μελέτη.

Οσο κι αν πικράθηκε μέσα της, όσο κι αν πόνεσε, όσο κι αν τον μίσησε και τον θεώρησε υπαίτιο που ο γιος τους δολοφονήθηκε, το να χωρίσει από τον Δούκα δεν ήταν ποτέ στα πλάνα της, παρά το γεγονός ότι από την επιστροφή του και μετά ζούσαν σαν δύο ξένοι, ενώ μπροστά σε όλους έκαναν το ευτυχισμένο ζευγάρι.

«Δεν πρόκειται να σου δώσω διαζύγιο, Δούκα, και βάλτο καλά αυτό στο μυαλό σου», του λέει όταν ενημερώνεται για τα σχέδια του άντρα της, ενώ εκείνος της απαντάει: «Τελειώσαμε, Μυρσίνη! Θα τα μαζέψεις να φύγεις από αυτό το σπίτι! Να πας να μείνεις στη Λάρισα, άλλωστε ποτέ δεν σου άρεσε το Διαφάνι».

Η Μυρσίνη του ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και πως δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Την επόμενη μέρα στο οικογενειακό τραπέζι, η ανακοίνωση του διαζυγίου πέφτει σαν βόμβα σε όλα τα μέλη της οικογένειας, με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να ρωτάνε τι έχει συμβεί και πάρθηκε μια τέτοια απόφαση!

Η Μυρσίνη συγκλονίζεται και φεύγει από το τραπέζι λέγοντας στα παιδιά της: «Ρωτήστε τον πατέρα σας». «Δούκα, τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι συνέβη τώρα; Σας παρακαλώ, σκεφτείτε το πάλι, δεν παίρνονται έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη αυτές οι αποφάσεις», του λέει η Ανέτ, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος στο να κάνει πίσω. Η Μυρσίνη κάθεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να συνέλθει απ’ όσα συμβαίνουν όταν νιώθει έναν έντονο πόνο! Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Δεν δίνει ωστόσο σημασία, ενώ την ηρεμία του σπιτιού διακόπτει και πάλι η εμφάνιση του Βόσκαρη που ζητάει τη βοήθεια -μέσω απειλών- του Δούκα! Ο τελευταίος τα βάζει για άλλη μια φορά με τη Μυρσίνη που έμπλεξε την οικογένειά του μ’ έναν παράνομο άνθρωπο όπως είχε κάνει και με τον Θωμά Κυπραίο. Την επόμενη μέρα η Μυρσίνη βρίσκεται αναίσθητη στο πάτωμα του δωματίου της!

Το γεγονός ότι η Μυρσίνη δεν κατέβηκε στο πρωινό θορυβεί την Αγορίτσα που πάει να δει τι συμβαίνει! Οταν ανοίγει την πόρτα αρχίζει να ουρλιάζει και όλοι τρέχουν πάνω και βλέπουν τη Μυρσίνη πεσμένη στο πάτωμα. Ο Δούκας δίνει εντολή να ετοιμάσουν το αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Λάρισας. Εκεί οι γιατροί την διασωληνώνουν και δίνουν σκληρή μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Εξω στους διαδρόμους ο Δούκας και τα παιδιά τους είναι συγκλονισμένα και φοβούνται τα χειρότερα!

Παράλληλα εύχονται και σ’ ένα θαύμα, που ευτυχώς την κρίσιμη στιγμή έρχεται! Ομως τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ίδια από εδώ και στο εξής, καθώς η κατάσταση υγείας της Μυρσίνης είναι πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι δείχνει. «Η κυρία Σεβαστού είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, που για την ώρα ξεπεράστηκε», λέει ο γιατρός και ο Δούκας ανακουφίζεται. Αλλά ο γιατρός συνεχίζει: «Ξέρετε, κάναμε μια σειρά από εξετάσεις και δυστυχώς η σύζυγός σας έχει όγκο».

Το νέο αυτό πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία για τους Σεβαστούς και ο Δούκας δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της γυναίκας του. Η Μυρσίνη στο νοσοκομείο θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα και η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη