Άγριες μέλισσες επεισόδια: Πιάνουν στα πράσα Πηνελόπη και μελέτη στο κρεβάτι

Άγριες μέλισσες επεισόδια: «Η ισχύς εν τη ενώσει» για Ασημίνα και Δρόσω, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν υπό τη δική τους επιμέλεια τον μικρό Σέργιο!
Ενώ, Πηνελόπη και Μελέτης θα πιαστούν στα πράσα στο κρεβάτι.

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Πιάνουν στα πράσα Πηνελόπη και μελέτη στο κρεβάτι

Τσακώθηκαν, μισήθηκα, καβγάδισαν, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλλά τώρα πια ήρθε η ώρα να ενωθούν ξανά, να γίνουν μια γροθιά και να παλέψουν για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου από τους Σεβαστούς. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα για το μικρό αυτό πλασματάκι που ενώ αρχικά τις είχε χωρίσει, τώρα θα τις ενώσει ξανά!

Οπως ήδη έχετε δει, η Ασημίνα μετά τις αποκαλύψεις για το πόσο άλλος άνθρωπος είναι τελικά ο Νικηφόρος και βλέποντας πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει για να διεκδικήσει αυτό που θέλει, αποφασίζει να επισκεφτεί δικηγόρο για να δει αν θα καταφέρει να πάρει την επιμέλεια του Σέργιου σε περίπτωση διαζυγίου.

Ο δικηγόρος Ελευθερίου ήταν ξεκάθαρος μαζί της πως δεν πρόκειται να πάρει το παιδί, όχι μόνο επειδή δεν είναι η φυσική του μητέρα, αλλά και λόγω της κοινωνικής και οικονομικής επιφάνειας του άντρα της! Ωστόσο, της είχε αφήσει ένα παραθυράκι ανοιχτό πως ίσως καταφέρει να πάρει το παιδί από το σπίτι των Σεβαστών, μόνο αν το διεκδικήσει η Δρόσω!

Και αυτή η φράση θα σταθεί η αφορμή για την αντίστροφη μέτρηση ώστε η Ασημίνα και διαζύγιο να μπορέσει να πάρει από τον Νικηφόρο, αλλά και να έχει κοντά της τον γιο της!

Η Ασημίνα προσπαθεί να κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα για να πλησιάσει τη Δρόσω και να την πάρει με το μέρος της, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης, η οποία γίνεται έξαλλη καθώς απαγορεύει ο εγγονός της να βλέπει μια γυναίκα του δρόμου, όπως αποκαλεί την αδελφή της νύφης της. Άγριες μέλισσες επεισόδια

Παράλληλα η Ασημίνα θα θυμώσει με την αδελφή της όταν μάθει πως έχει σχέση με τον Κωνσταντή, όμως στην πορεία όλα θα αλλάξουν! Οταν λοιπόν οι Σεβαστοί αντιδράσουν για τη σχέση Δρόσως και Κωνσταντή, η Ασημίνα θα τους στηρίξει -προς έκπληξή τους- και μάλιστα θα τους πιέσει να παντρευτούν, αφού αν αυτό συμβεί, τότε η Δρόσω θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την επιμέλεια του γιου της!

Οπως λένε οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ μας πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι θα δει με καλό μάτι μια τέτοια εξέλιξη και έτσι ανοίγει ο δικαστικός δρόμος για τη διεκδίκηση της επιμέλειας! Κι όσο κι αν φαίνεται παράξενη η στάση του Κωνσταντή, εκείνος εκτός από το να ζήσει τον έρωτά του για τη Δρόσω, θέλει και να τιμωρήσει τόσο τον Νικηφόρο όσο και την οικογένειά του για όσα του έκαναν τόσα χρόνια!

Είναι μετανιωμένος για το κακό που και εκείνος προκάλεσε σε διάφορους ανθρώπους και ήδη τον έχουμε δει να δείχνει μεταμέλεια! Την απόλυτη στήριξη στη διεκδίκηση του Σέργιου θα δώσει και η Ελένη, παρά τα δικά της τρεξίματα με τον Βόσκαρη. Κι όσο η Ασημίνα με τη Δρόσω θα γίνουν ξανά μια γροθιά για να κερδίσουν τον Σέργιο, τόσο ο Νικηφόρος θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος στο ενδεχόμενο να χάσει το παιδί του!

Πιάνουν στο κρεβάτι Μελέτη & Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες
Παρά το γεγονός ότι η Ζορζέτ έφτασε στο Διαφάνι με σκοπό να βρεθεί ξανά με τον Μελέτη, το παρελθόν εκείνου δεν του επιτρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Ο έρωτάς του για την Πηνελόπη δεν λέει να περάσει, παρά τις προσπάθειές του να μείνει μακριά της.

Αρχικά εκείνος πιάνεται από τη Ζορζέτ όταν εκείνη φτάνει στο χωριό και προσπαθεί να τη βάλει στη ζωή του και γι’ αυτό κάνουν στενή παρέα. Οταν όμως εκείνη ανακαλύπτει την αλήθεια για την Πηνελόπη, βάζει σκοπό να κερδίσει την καρδιά του, αλλά μάταια, μιας και εκείνος μετά προσπαθεί να την απομακρύνει από κοντά του.

Ομως η Ζορζέτ δεν τα παρατάει έτσι εύκολα και το βάζει στόχο να τον κάνει δικό της! Στο μεταξύ, η Πηνελόπη προσπαθεί και εκείνη να μείνει μακριά από τον Μελέτη και έχει ξεκινήσει με τον Αλέξη τις προσπάθειες να κάνουν ένα παιδάκι!

Μια όμως τυχαία συνάντηση του Μελέτη και της Πηνελόπης θα αναζωπυρώσει ξανά το πάθος τους και μη μπορώντας ο ένας να αντισταθεί στον άλλον, οι δυο τους θα καταλήξουν και πάλι να κάνουν έρωτα! Την ίδια ώρα, η απρόσμενη επίσκεψη της Ζορζέτ θα τους πιάσει στα πράσα και τότε όλα θα πάρουν μια άλλη τροπή!

Λίγο καιρό αργότερα η Πηνελόπη θα μάθει πως είναι έγκυος και δεν θα ξέρει αν το παιδί είναι του Αλέξη ή του Μελέτη! Το τέλος Ζορζέτ και Μελέτη είναι άδοξο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

agries melisesΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες