Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Όλο το Διαφάνι εναντίον του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Η σκληρή στάση του Βόσκαρη εναντίον του Προύσαλη τον οδηγεί στην παραίτηση. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα, ενώ ο Αλέξης και η Πηνελόπη ανακοινώνουν τον γάμο τους. Παράλληλα, η Δρόσω διεκδικεί μία θέση στην καρδιά του Σέργιου, ενώ ο Νικηφόρος παρακολουθεί την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Όλο το Διαφάνι εναντίον του Βόσκαρη

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων και δύσκολα θα καταφέρει να τον απομακρύνει από τη ζωή της και το Διαφάνι. Ο Λάμπρος είναι απεγνωσμένος και προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός τού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό, καθώς ο Βόσκαρης έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του.

Ωστόσο, εκείνος συνεχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Προύσαλη και καταφέρνει καθημερινά να τον φέρνει αντιμέτωπο μετά όριά του. Ο Προύσαλης, όσο και να προσπαθεί να κάνει υπομονή και να συγκρατεί την ψυχραιμία του, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη βγαίνει εκτός ελέγχου και παραιτείται από τη χωροφυλακή. Το νέο διαδίδεται γρήγορα παντού και το χωριό αναστατώνεται, ωστόσο ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος, και δεν το δέχεται.

Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια από τον Δούκα για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Τον κατηγορεί πως οδήγησε τα παιδιά τους στο να γίνουν δολοφόνοι και δεν ξέρει αν μπορεί πια να τον συγχωρέσει για όσα έκανε. Άγριες Μέλισσες Επεισοδια

Παράλληλα, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια, που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Και ενώ εκείνος ετοιμάζει σχέδιο εναντίον τους για να τους εκδικηθεί, με τις διαβεβαιώσεις που τους δίνει ο Θέμελης αποφασίζουν να προχωρήσουν. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα, ενώ η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Τότε αντιλαμβάνεται πως εάν αυτή η παράνομη σχέση αποκαλυφθεί οι μπελάδες θα είναι πολλοί για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΔαφάνιΆγριες Μέλισσες Επεισόδια