Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Οι δύο εχθροί της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω, ο Τάκης και ο Νικηφόρος. Φαίνεται πως η πρωταγωνίστρια δεν αναστάτωσε μόνο τους Σεβαστούς με την επιστροφή της στο Διαφάνι, αλλά και όλους τους κατοίκους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Οι δύο εχθροί της Δρόσως

Ενώ όλα φαίνονταν υπό έλεγχο, ο Τάκης Δοξαράς ήρθε αποφασισμένος να ανοίξει νέα μέτωπα με όσους σταθούν στο δρόμο του. Σκοπός του είναι να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την Δρόσω, για αυτό παίζει το τελευταίο του χαρτί, το οποίο είναι αρκετά ριψοκίνδυνο.

Στα επόμενα επεισόδια, το άτομο που θα απασχολήσει περισσότερο τους τηλεθεατές, θα είναι η Δρόσω. Η πρωταγωνίστρια θα δεχτεί έντονη πίεση αναφορικά με το παιδί, αλλά και με το περιβάλλον γύρω της. Σε αυτό θα βάλουν το χέρι τους ο Τάκης και ο Νικηφόρος, για διαφορετικούς όμως σκοπούς.

Ο Τάκης, εξοργισμένος από την σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή, θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Διαδίδει στο Διαφάνι το παρελθόν της αρραβωνιαστικιάς του στην Τρούμπα, με την ελπίδα πως το κλίμα θα γίνει αφόρητο για την Δρόσω. Και, πράγματι, αυτό είναι που συμβαίνει. Όλοι οι κάτοικοι του χωριού περιφρονούν την Δρόσω για το παρελθόν της, ενώ μάλιστα δεν λείπουν και τα υβριστικά σχόλια. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Από την άλλη πλευρά, ο Νικηφόρος, ενημερώνεται για όσα έχει κάνει η Δρόσω στην Τρούμπα και εξοργίζεται. Απαιτεί από την Ασημίνα να μείνει η αδερφή της μακριά από το παιδί, αναιρώντας όσα θα συμφωνηθούν αργότερα με την Μυρσίνη. Ο Νικηφόρος δε θέλει δίπλα στο παιδί του μια γυναίκα σαν τη Δρόσω, γεγονός που θα διαλύει ψυχολογικά την πρωταγωνίστρια.

Νικηφόρος και Τάκης στρέφονται ενάντια στην Δρόσω, δημιουργώντας νέες εντάσεις στις Άγριες Μέλισσες. Τα βάσανα για τις αδερφές Σταμίρη, φαντάζουν ως ένας μακρύς δρόμος δίχως τέλος, με την Δρόσω να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Ο Κωνσταντής αποδεικνύει καθημερινά και με πράξεις τα συναισθήματά του για την μικρή Σταμίρη. Ο ίδιος, είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να την έχει δίπλα του, ευτυχισμένη. Παρά τα πολλαπλά πυρά που θα δεχτεί η Δρόσω, ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα την υπερασπιστεί, μέχρι τελικής πτώσης. Θα τα βάλει με όλους και όλα, ενώ θα την υποστηρίξει και σε θέματα που αφορούν τον μικρό Σέργιο.

Εμπόδιο σε αυτό θα σταθεί ο Νικηφόρος, ο οποίος θα τους πιάσει στα πράσα. Τα εμπόδια στη σχέση που θέλει να δημιουργήσει η Δρόσω με το παιδί, αυξάνονται διαρκώς, ενώ οι ανατροπές στο Διαφάνι θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Επεισόδια