Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η λύτρωση και η δικαίωση είναι πολύ κοντά για την Ελένη. Μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον του Βόσκαρη, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για όσα έχει κάνει. Εκείνος, όμως, προλαβαίνει και παντρεύεται τη Σοφούλα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει

Η Ελένη δίνει μία μεγάλη μάχη προκειμένου να τιμωρήσει τον Βόσκαρη για τις αποτρόπαιες πράξεις του σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη φυλακή την οποία διηύθυνε. Στα επόμενα επεισόδια, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, η ίδια καταγγέλλει τον Βόσκαρη με την ελπίδα πως θα συνεχίσουν κι άλλες γυναίκες το παράδειγμά της. Ο Βόσκαρης καλείται να απολογηθεί για όσα τον κατηγορούν.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον άντρα, ο οποίος οργανώνει το επόμενο σχέδιό του. Στόχος του είναι διαστρεβλώσει την αλήθεια μιας και δεν τον συμφέρει η υπόθεση αυτή να οδηγηθεί σε δίκη. Από την άλλη, αυτή είναι η πρώτη προσωπική νίκη για την Ελένη.

Όμως στην πορεία τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, μιας και ο Αλέξης δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί από τα θύματα του Βόσκαρη. Έτσι, όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση οδηγείται σε ένα μεγάλο ναυάγιο! Οι ώρες περνούν και μία απρόσμενη εξαφάνιση από το χωριό φέρνει τα πάνω κάτω. Η είδηση πως ο Βόσκαρης και η Σοφούλα το έχουν σκάσει μαζί γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στο Διαφάνι. Την ίδια ώρα που οι γονείς της ανησυχούν για εκείνη και ψάχνουν να τη βρουν, η Σοφούλα παντρεύεται κρυφά απ’ όλους τον Βόσκαρη!

Κάπως έτσι, ο διοικητής πετυχαίνει ακόμη έναν στόχο του. Όμως η χαρά του δεν διαρκεί για πολύ και η Σοφούλα σύντομα θα γνωρίσει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ο Αλέξης ενημερώνει τον Λάμπρο και την Ελένη πως ο ανακριτής θα καλέσει σε δίκη τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνεται και ο ίδιος και ο χειρότερος εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει και ξεσπάει την οργή του με βιαιότητα πάνω στη Σοφούλα.

Η κοπέλα ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του και μετανιώνει που τον εμπιστεύτηκε και γύρισε την πλάτη στους γονείς της. Βέβαια, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Αγγέλου και είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει σε κανέναν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη ανυπομονεί όσο τίποτε άλλο να τελειώνει μια για πάντα με τον Βόσκαρη. Η είδηση πως ο άντρας θα δικαστεί δίνει μεγάλη χαρά στην Ελένη.

Η τελευταία νιώθει για πρώτη φορά λύτρωση και τότε αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στους κατοίκους του χωριού. Έτσι, εξομολογείται σε όλους τις σκληρές και επίπονες στιγμές που πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη. Τα λόγια της προκαλούν αναταραχή και όλοι ενώνονται σαν μια γροθιά εναντίον του Βόσκαρη. Εκείνος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να γλιτώσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια