Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο θάνατος του Αχιλλέα φέρνει δίψα για εκδίκηση

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο θάνατος του Αχιλλέα Μεγαρίτη, στις Άγριες Μέλισσες, καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ο αρχηγός των “Άβαντες” άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, σηματοδοτώντας έναν νέο πόλεμο, στον τρίτο κύκλο. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στο Διαφάνι και αποφασίζει να μείνει, στο χωριό που πέθανε ο αδελφός του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο θάνατος του Αχιλλέα φέρνει δίψα για εκδίκηση

Η εξουσία που έχει στα χέρια του είναι τεράστια. Έτσι, μπορεί να κάνει ότι θέλει, με τους κατοίκους να τον υπακούν. Όπως ανέφερε και ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι ένας από τους χειρότερους “κακούς” που έχουμε δει ως τώρα, στις Άγριες Μέλισσες. Λίγα χρόνια μετά, η χούντα σκεπάζει το Διαφάνι και η ανάγκη για εκδίκηση ξεκινά.

Κι όμως, ο θάνατος του Αχιλλέα Μεγαρίτη έχει ιδιαίτερη σημασία για τις Άγριες Μέλισσες. Κάθε θάνατος είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Ο Αχιλλέας ξεψυχά στο σπίτι της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, καθιστώντας τις αδελφές Σταμίρη ύποπτες για αυτόν τον φόνο. Φυσικά, ο Ακύλας Μεγαρίτης γνωρίζει πολύ καλά πως ο αδελφός του χάθηκε κατά αυτόν τον τρόπο.

Καθώς ο Μιλτιάδης πεθαίνει, το βάρος πέφτει στις αδελφές Σταμίρη. Στις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί και ήταν συνένοχες για τον θάνατο του Αχιλλέα. Ο κύκλος των ιστοριών κλείνει στο τελευταίο επεισόδιο, με έναν άλλον να ανοίγει. Μια νέα ιστορία θα ξεδιπλωθεί, μια ιστορία εκδίκησης, οργής και απόγνωσης. Τα ηνία αναλαμβάνει, πλέον, ο Ακύλας.

Ο θάνατος του Αχιλλέα Μεγαρίτη θα βάλει στο στόχαστρο ξανά τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν και στον τρίτο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες. Νέες περιπέτειες περιμένουν τις ηρωίδες, με τον Ακύλα να στοχεύει στην καταστροφή τους, με κάθε τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια