Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Ο Μιλτιάδης στο ψυχιατρείο!

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Ο Μιλτιάδης έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό του και το να εκδικηθεί τον Δούκα του έχει γίνει έμμονη ιδέα, την οποία κάνει πράξη!

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Ο Μιλτιάδης στο ψυχιατρείο!

Καθώς ο Δούκας ετοιμάζεται να το σκάσει από το Διαφάνι μετά το ένταλμα σύλληψής του, ο Μιλτιάδης εμφανίζεται μπροστά του και τον σημαδεύει με το όπλο. Ομως ο Μελέτης για να σώσει τον θείο και αφεντικό του, σπρώχνει τον Δούκα και μπαίνει μπροστά με αποτέλεσμα να χτυπηθεί άσχημα στο κεφάλι!

Η Αγορίτσα με την Ανέτ βγαίνουν έξω να δουν τι έχει συμβεί. Η Ανέτ όταν αντικρίζει τον γιο της αιμόφυρτο τρέχει κοντά του και σπαράζει. Ο Μελέτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου μπαίνει στο χειρουργείο, ενώ ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται!

Την ίδια ώρα, η Βιολέτα μαθαίνει τι έχει συμβεί, τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και αρχίζει να του φωνάζει πως τα κατέστρεψε όλα! Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται στις φυλακές και εκεί υπό το βάρος των τύψεών του κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Την ίδια ώρα ο γιατρός ενημερώνει την Ανέτ πως ο Μελέτης θα ζήσει, αλλά δυστυχώς έχει χάσει το μάτι του! Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του! Απελπίζεται καθώς βλέπει κάθε μέρα να χειροτερεύει. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

Μαζί με τον Λάμπρο πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα εκτίσει και την ποινή του! Η Βιολέτα βρίσκεται σε απόγνωση…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια