Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Ευτύχης επιστρέφει και το τέλος για Βιολέτα και Μιλτιάδη πλησιάζει

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πλησιάζουν στο τέλος τους, στις Άγριες Μέλισσες. Η σχέση που αγάπησαν όλοι τόσο πολύ, θα λήξει άδοξα. Οι δυο τους θα πάρουν χωριστούς δρόμους, με την τρίτη σεζόν να μη τους βρίσκει μαζί. Η Βιολέτα δείχνει μεγάλη υπομονή με τον αγαπημένο της και κάνει τα πάντα για να τον έχει στο πλευρό της.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Ευτύχης επιστρέφει και το τέλος για Βιολέτα και Μιλτιάδη πλησιάζει

Μαζί με τον Λάμπρο, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να σταθούν πλάι του για οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί. Η κατάσταση, όμως, θα βγει εκτός ελέγχου, με τον Δούκα και τον Μελέτη να αναλαμβάνουν δράση. Ετοιμάζονται να δώσουν την χαριστική βολή στον Μιλτιάδη, με τον χειρότερο τρόπο. Πώς θα αντιδράσει η Βιολέτα και πως θα καταλήξει το ζευγάρι;

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα κληθούν να πάρουν την μεγάλη απόφαση. Μετά τις καταγγελίες του Δούκα, ο Μιλτιάδης θα κλειστεί σε ψυχιατρείο, σε άσχημη κατάσταση. Για να τον προστατεύσουν, αλλά και να γλιτώσει την φυλακή, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα τον οδηγήσουν οι ίδιοι στην κλινική, όπου ο πρωταγωνιστής θα χάσει το μυαλό του.

Έχοντας φέρει την καταστροφή στο Διαφάνι, θα οδηγηθεί μόνος του στην μεγάλη λύτρωση, με το τέλος να πλησιάζει για τον ίδιο. Έτσι, ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα φτάσουν στο τέλος της σχέσης τους, μία κατάσταση οδυνηρή για την ηρωίδα μας, στις Άγριες Μέλισσες. Η Βιολέτα θα βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη, με το καλύτερο “φάρμακο” να έρχεται από την… Κόρινθο.

Ο Ευτύχης θα επιστρέψει για να δει την αγαπημένη του μητέρα. Μόλις δει πως η Βιολέτα είναι διαλυμένη, θα ζητήσει από την θεία του την Σουλτάνα να μείνει μαζί της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου στο TiVi, η Σουλτάνα θα δεχτεί και θα αφήσει τον Ευτύχη στο Διαφάνι. Η Βιολέτα θα ξανά γίνει μητέρα, με τον μικρό να αποτελεί την μοναδική της παρηγοριά, μετά από το τέλος που έδωσε ο Μιλτιάδης, στις Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒιολέταΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΕυτυχηςΆγριες Μέλισσες Μιλτιάδης