Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Δούκας καταστρέφει την Ελένη και τα χάνει όλα

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο συνεταιρισμός χάνει τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, με την Ελένη να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας υποσχέθηκε πως θα τους εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το κατάφερε.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Δούκας καταστρέφει την Ελένη και τα χάνει όλα

Μετά τις εντολές του Μιλτιάδη, οι αγρότες δημιούργησαν ένα «ζιζάνιο» το οποίο κατέστρεψε τις σοδιές. Έτσι, ο Σεβαστός δε κατάφερε να πάρει τα καπνά του και το εργοστάσιό του έμεινε ξεκρέμαστο λίγο πριν τα εγκαίνια.

Ο Δούκας, βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Παρόλο που η Ελένη τους είχε προειδοποιήσει, ο συνεταιρισμός δε θέλησε να την ακούσει, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το MYtv, ο Σεβαστός έβαλε σε δράση το εκδικητικό του σχέδιο. Μπορεί να εξαφανίστηκε για λίγες μέρες μέχρι τα εγκαίνια, έπειτα, όμως, έδωσε την χαριστική του βολή.

Συνεργάστηκε με τον έμπορο, στον οποίο πούλησαν τα καπνά τους και τα πήρε όλα πίσω. Εκτός από αυτό, πήρε στο όνομά του όλα τα κτήματα και πέταξε στο δρόμο τους αγρότες, μαζί με την Ελένη. Πλέον, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν εισόδημα. Η ζωή τους έχει διαλυθεί, με το σπίτι των Σταμίρη να βρίσκεται σε σύγχυση.

Η Ελένη, όμως δε θα τα παρατήσει και ο συνεταιρισμός θα πάρει ξανά τα πάνω του, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που όλοι έχουν απελπιστεί και βρίσκονται στο έλεος του Θεού, η Λενιώ θα βάλει τα δυνατά της και θα κοιτάξει τον Δούκα κατάματα. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, ο οποίος δε θα τελειώσει χωρίς παράπλευρες απώλειες…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Επεισόδια