Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Η Ουρανία ανοίγει δική της επιχείρηση

Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Η Ουρανία κατόπιν ώριμης σκέψης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό στις Άγριες Μέλισσες. Στο νέο της ξεκίνημα δεν θα είναι μόνη της. Στο Διαφάνι πολύ σύντομα ανοίγουν οι επιχειρήσεις της Ουρανίας και αρκετές είναι οι γυναίκες που τη στηρίζουν.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Η Ουρανία ανοίγει δική της επιχείρηση

Το ταλέντο της Ουρανίτσας όπως την αποκαλεί ο Κυριάκος της δεν θα πάει χαμένο. Αν και ο σύζυγός της δεν επιθυμεί πλέον η γυναίκα του να δουλεύει αλλά ν’ ασχοληθεί με την οικογένειά τους, εκείνη μετά από ώριμη σκέψη του ανακοινώνει τα σχέδιά της.

Η Ουρανία είναι αποφασισμένη και έτοιμη να τα δώσει όλα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Μιλά στον Κυριάκο, εξηγώντας του πόσο πολύ θα ήθελε να μην αφήσει στην άκρη την αγαπημένη της ραπτομηχανή. Πόσο πολύ θέλει να κάνει κάτι δικό της τώρα που έχει κάποια χρήματα στην άκρη. Εκείνος συνεχίζει να διατηρεί τις επιφυλάξεις του, ωστόσο της λέει ότι θα τη στηρίξει. Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της μοναδικής μοδίστρας στο Διαφάνι παίρνει σάρκα και οστά. Δίπλα της είναι έτοιμες να βρεθούν τρεις δικοί της άνθρωποι. Τρεις γυναίκες που θέλουν να δουν την Ουρανίτσα τους να πετυχαίνει και ν’ ανταποκρίνεται στην επιχειρηματική πρόταση του Τσαμπαρδή.

Η Ρίζω της υπόσχεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της, αναλαμβάνοντας την οικονομική διαχείριση. Το ίδιο και η Βιολέτα, η οποία λέει στην Ουρανία ότι θα είναι παρούσα στο μοδιστράδικο και θα τη στηρίξει με κάθε οικονομικό τρόπο. Μάλιστα της διαμηνύει ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα τη βοηθήσει στην αγορά νέων υλικών και υφασμάτων.

Και η Δρόσω, όμως, στις Άγριες Μέλισσες, ζητά από την Ουρανία δουλειά. Της λέει ότι θέλει να εργαστεί ως μοδίστρα, να είναι δίπλα της στο νέο της ξεκίνημα. Οι τέσσερις γυναίκες αρχίζουν να στήνουν τη μικρή επιχείρησή τους. Δίπλα τους δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στο Διαφάνι έρχονται και άλλες γυναίκες του χωριού. Όλες θέλουν να εξελιχθούν, όλες θέλουν να βρουν μια δουλειά. Άλλωστε οι περισσότερες ασχολούνται με την κοπτική-ραπτική. Οι μηχανές παίρνουν φωτιά και όλες ράβουν τα νέα μοντελάκια που σίγουρα θα συζητηθούν. Η επιχείρηση της Ουρανίας είναι γεγονός στο Διαφάνι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Ουρανία