Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Η Μυρσίνη κερατώνει τον Δούκα με τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Ενας άντρας δύο γυναίκες, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον Βόσκαρη, που θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με τη γοητεία του τόσο την κόρη τού Τόλλια όσο και τη γυναίκα του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες Επεισοδια: Η Μυρσίνη κερατώνει τον Δούκα με τον Βόσκαρη

Βέβαια, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο τη μία και αυτή ακούει στο όνομα Ελένη Σταμίρη, η οποία μάλιστα στη συνέχεια θα κατακτήσει και την καρδιά του, αφού σιγά-σιγά θα αρχίσει να την ερωτεύεται στα αλήθεια!

Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό, ας δούμε npos το παρόν τι θα συμβεί με τη Σοφούλα και τη Μυρσίνη. Όπως λένε οι πληροφορίες. ο Βόσκαρης, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, θα προσεγγίσει τη Σοφούλα και αφού πρώτα καταφέρει να τη στρέψει εναντίον του Αγγέλου και να διαλύσει τον αρραβώνα της μαζί του, στη συνέχεια θα της «πουλήσει φούμαρα» για δήθεν έρωτες! Η 18χρονη θα τον πιστέψει καθώς θα γοητευτεί κυρίως από τη θέση εξουσίας που κατέχει, αλλά και από το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία!

Παρά τις αντιδράσεις τόσο του Τόλλια όσο και των συγχωριανών που ξέρουν τι εστί Βοσκαρης, η Σοφούλα θα αρραβωνιαστεί μαζί του και εκείνος θα τη χρησιμοποιήσει για τα σατανικά σχέδια που ετοιμάζει για Ελένη και Λάμπρο! Σύντομα η Σοφούλα θα δει το αληθινό και βίαιο πρόσωπό του!

Παράλληλα με τη Σοφούλα, ο Βόσκαρης βάζει στόχο και τη Μυρσίνη προκειμένου / να εκδικηθεί τον Δούκα για το κακό κοινό παρελθόν που έχουν! Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη γοητεύσει και εκείνη δεν θα αργήσει να ενδώσει όπως είχε κάνει και με τον Θωμά Κυπράιο! Μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση η σχέση δεν θα προχωρήσει περισσότερο πέρα από κάποια φιλιά! Κοινώς, ελιά φέτος δεν θα δείτε!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΜυρσίνηΆγριες Μέλισσες Σοφουλα