Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Μυρσίνη κατηγορεί τον Δούκα διότι έκανε δολοφόνο τον Σέργιο

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Το σοκ της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες όταν ανακαλύπτει ότι εκτός από τον Κωνσταντή και ο Σέργιος ήταν δολοφόνος, εκτελώντας εντολές του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Μυρσίνη κατηγορεί τον Δούκα διότι έκανε δολοφόνο τον Σέργιο

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο Σέργιος συμμετείχε στην υπόθεση δηλητηρίασης του Γιώργη Σταμίρη και αυτό θα τινάξει τον γάμο Δούκα-Μυρσίνης στον αέρα.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι πιο δυνατή από ποτέ, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο που εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου.

Και ενώ ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη, η έλευση του Βόσκαρη στο Διαφάνι φέρνει καινούργιους μπελάδες στην Ελένη και τον Λάμπρο, που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Στα μεθεπόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” οι εξελίξεις αποκαλύπτουν κι άλλα μυστικά γύρω από τις ζωές των ηρώων στο Διαφάνι. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Ελένη αποφασίζει να πάει στο χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήνεται στο χωριό. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και μόλις το μαθαίνει ο Δούκας πλημμυρίζει από οργή. Ύστερα από ένα πολύ άσχημο περιστατικό, ο πατριάρχης της ισχυρής οικογένειας του κάμπου θα κινδυνεύσει για ακόμη μία φορά να μπει στη φυλακή, από την οποία όμως θα τον γλιτώσει τελευταία στιγμή ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Κωνσταντή. Ο πρώην διοικητής των φυλακών της Λάρισας και ο Δούκας συμμαχούν με έναν και μόνο στόχο: Να διώξουν την Ελένη οριστικά από το Διαφάνι.

Η Μυρσίνη γνωρίζει ότι ο ένας της γιος – ο Κωνσταντής – έχει αναμιχθεί στη δολοφονία του Γιάννου, τώρα θα μάθει ότι και ο άλλος της γιος, ο Σέργιος, έχει εμπλακεί σε δολοφονία και μάλιστα του θείου του και πατέρα της Ελένης.

Η τρομερή αποκάλυψη ότι ο Σέργιος συμμετείχε στην υπόθεση του δηλητηριασμού του Γιώργη Σταμίρη θα συκλονίσει τη μητέρα του και θα φέρει οριστική ρήξη στον γάμο της Μυρσίνης και του Δούκα, κατηγορώντας τον Δούκα ότι έκανε δολοφόνο και τον άλλο γιο της, τον Σέργιο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΜυρσίνηΆγριες Μέλισσες Σέργιος