Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η ενέδρα σε άγνωστο ζευγάρι φέρνει εξελίξεις στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η ενέδρα σε άγνωστο ζευγάρι φέρνει εξελίξεις στο Διαφάνι

Σ’ ένα αυτοκίνητο θα επεμβαίνουν η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης Πεσματζή και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι. Δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος είναι το αγόρι ή το κορίτσι, ωστόσο οι εντολές είναι σαφείς; «Βγάλτε τους από τη μέση».

Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να σώσει το νεαρό ζευγάρι. Έτσι ορμάει μπροστά στο αυτοκίνητο και η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους βρίσκει την Ελένη στο στήθος.

Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στο χειρουργείο είναι ατελείωτες για την Ασημίνα και τον Λάμπρο, που μόλις μαθαίνουν για τον τραυματισμό της σπεύδουν κοντά της.

Ομως, αυτό το απρόσμενο περιστατικό με την Ελένη θα γίνει η αφορμή να ενωθούν ξανά οι αδελφές Σταμίρη. Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Κωνσταντής σ’ ένα ταξίδι του στην Αθήνα θα ανακαλύψει τυχαία τη Δρόσω να δουλεύει στο καμπαρέ Χαβάη.

Προσπαθεί να τη μεταπείθει να φύγει από εκεί και να αλλάξει τη ζωή της. αλλά εκείνη τον αποτρέπει από το να τη βοηθήσει: «Δεν γυρίζω πίσω στο χωριό, Κωνσταντή, και καλά θα κάνεις να φύγεις και να ξεχάσεις ότι με είδες» Εκείνος, όμως, με δικαιολογία τον τραυματισμό της Ελένης, βρίσκει αφορμή για να την πείσει: «Η Ελένη είναι στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένη», της λέει και η Δρόσω σοκάρεται: «Τι είναι αυτά που λες, Κωνσταντή; Τι έγινε;», απορεί και εκείνος της εξηγεί ότι προσπάθησε να αποδράσει και την πυροβόλησαν. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

Ο Τάκης που τα ακούει όλα την προτρέπει να πάνε στη Λάρισα να επισκεφθούν την Ελένη. Κι ενώ η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της, ο Βόσκαρης παλεύει να κρατήσει τη θέση τού διευθυντή και αυτό τον οδηγεί στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Οταν η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να γίνει καλά, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. «Αυτή η γυναίκα θυσιάστηκε για τη ζωή της κόρης σας, σας παρακαλώ δείτε ξανά τον φάκελό της και ελέγξε την υπόθεσή της! θα δείτε πως έγιναν παραλείψεις και πως την καταδίκασαν άδικα μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα», του λέει ο Λάμπρος και εκείvoς υπόσχεται πως θα το κοιτάξει και νιώθει ευγνώμων που σώθηκε η κόρη του. Παράλληλα και η νεαρή κοπέλα ζητάει από τον πατέρα της να κάνει κάτι για τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή.

Ο υπουργός δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου.

Ετσι, σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της. Ετσι ύστερα από έξι χρόνια η Ελένη και επίσημα πια είναι ελεύθερη!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες υπουργος