Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε

Ο Κωνσταντής ξεκαθαρίζει προθέσεις του στη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ελένη γυρίζει πίσω στο Διαφάνι τη Δράσω και παρόλο που η Ασημίνα με τη Μυρσίνη δεν το βλέπουν με καλό μάτι όλο αυτό, από την άλλη ο Κωνσταντής ενθουσιάζεται με τα νέα αυτά!

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε

«Γύρισες τελικά, Δροσούλα μου! Πολύ χαίρομαι γι’ αυτό! Ημουν σίγουρος πως η Ελένη θα σε έφερνε πίσω», της λέει όταν τη συναντάει, αλλά η Δόμνα που παραμονεύει φιλεύει που τους βλέπει μαζί και επεμβαίνει κόβοντάς του τη χαρά: «Καλησπέρα! Είμαι η Δόμνα θέμελη, η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή», λέει με ύφος στη Δρόσω και οι δύο γυναίκες συστήνονται.

Η Δόμνα είναι σίγουρη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους και έχει βάλει σκοπό να μη χάσει τον μέλλοντα σύζυγό της πάση θυσία.

Σε μια άλλη συνάντησή τους, ο Κωνσταντής θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά του στη Δρόσω και να της αποκαλύψει όσα νιώθει για εκείνη: «Σ’ αγαπάω Δρόσω! Σ’ αγαπάω και θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου», παραδέχεται και εκείνη σοκάρεται: «Είχες τρελαθεί; Είσαι αρραβωνιασμένος και καλό είναι να κρατήσεις την υπόσχεση που έχεις δώσει στην κοπέλα».

Ομως εκείνος της ξεκαθαρίζει πως αν του πει το «ναι» θα τα διαλύσει όλα για εκείνη.

Στο μεταξύ, η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του, ενώ ο Μελέτης τον πιέζει να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Κωσταντής