Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ανέτ βάζει τον αδερφό της στην φυλακή

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η αποκάλυψη της Ασημίνας στον Νικηφόρο για τον θάνατο του Σέργιου φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και αλλάζει για πάντα τη ζωή όλων των ηρώων. Η συμπεριφορά του Νικηφόρου είναι πια απρόβλεπτη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτά νέους εχθρούς, αλλά και νέους συμμάχους. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας νιώθει πως ο κλοιός γύρω του αρχίζει και σφίγγει και δεν μπορεί πια να ελέγχει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ανέτ βάζει τον αδερφό της στην φυλακή

Ωστόσο, ο Δούκας μαθαίνει πως στο σημείωμα που τον «καίει». Τότε, πανικοβάλλεται και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να γλιτώσει μελλοντικά προβλήματα. Έτσι, τη στιγμή που όλο το χωριό βρίσκεται στον γάμο του Προύσαλη και της Ρίζως, ο Δούκας ξεπερνά τα όρια του νόμου και εισβάλλει στο αστυνομικό τμήμα όπου καταφέρνει και κλέβει το σημείωμα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και ζητούν από την Ανέτ να δώσει κατάθεση για να το επιβεβαιώσει.

Προς έκπληξη όλων, η Ανέτ δεν καλύπτει τον αδελφό της και ομολογεί πως εκείνος πήρε το σημείωμα. Τότε ο Δούκας συλλαμβάνεται και περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και η είδηση διαδίδεται γρήγορα. Ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχθεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα, καθώς έτσι θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Εκείνη, όμως, είναι διστακτική, καθώς δεν θέλει να συγκαλύψει ακόμη ένα έγκλημα του αδελφού της. Αντίθετα, ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Το σπίτι των Σεβαστών δείχνει πια διαλυμένο. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Ο Νικηφόρος είναι και εκείνος σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με την Ασημίνα να του προσφέρει χείρα βοήθειας, ενώ αποφασίζει κάτι που θα ταράξει ακόμη μία φορά τις σχέσεις fl του με τον Κωνσταντή. Παίρνει τον μικρό και φεύγει από το σπίτι, γεγονός που δημιουργεί πανικό στη Μυρσίνη. Η τελευταία είναι πια σε απόγνωση. Μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν και αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέφει στο σπίτι.

Ωστόσο, εκείνη και η Δρόσω ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν στον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη και συνάμα στον άνθρωπο που σκότωσε τον τραπεζίτη. Το ίδιο κοντά, όμως, στον δολοφόνο του πατέρα του βρίσκεται και ο Μελέτης, και ο Δούκας αρχίζει να πανικοβάλλεται.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια