Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Φωτιές στην Ασημίνα ανάβει το βιβλίο του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Φωτιές ανάβει το βιβλίο του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες. Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής βρίσκει ξανά την όρεξή του για δημιουργία, αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα θα γίνουν αρκετά περίπλοκα κι επικίνδυνα. Ο Νικηφόρος, αφού χάσει τον μικρό Σέργιο, θα περάσει ατελείωτες ώρες γράφοντας για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Φωτιές στην Ασημίνα ανάβει το βιβλίο του Νικηφόρου

Μέσα στο βιβλίο αυτό, ο πρωταγωνιστής αναλύει τα πάντα για τη σχέση του με την Ασημίνα, αλλά και όσα έγιναν ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Περιγράφει λεπτομερειακά, τόσο τις σκέψεις του, όσο και τα γεγονότα. Αναλύει τα περιστατικά που κατέστρεψαν τον γάμο του, με την γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, αλλά και για τον πόνο που του προκάλεσε η αλήθεια.

Με τόνο ποιητικό, ο Νικηφόρος μιλάει για τα πάντα, μέσα από λέξεις πάνω σε ένα χαρτί. Εκφράζει μεγάλο παράπονο, ενώ δε διστάζει να θυματοποιηθεί. Το βιβλίο του Νικηφόρου πέφτει στα χέρια της Ασημίνας και ο πανικός εξαπλώνεται στις Άγριες Μέλισσες. Άλλωστε, αυτό αποτελεί ένα αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποκαλύπτει όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί.

Εάν αυτό το βιβλίο δημοσιευτεί, η ζωή των αδελφών Σταμίρη θα καταστραφεί. Όλα θα βγουν στο φως, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για όλους. Σύμφωνα με το TiVi, η Ασημίνα διχάζεται και αναζητά άμεση λύση.

Θα γυρίσει πίσω στον Νικηφόρο, προκειμένου αυτό το βιβλίο να μη συνεχιστεί, ή θα τον απομακρύνει για πάντα από τη ζωή της, με κάθε κόστος; Το δίλημμα είναι τεράστιο για εκείνη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος