Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Έτσι θα συλλάβουν τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σοκαριστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, καθώς ο Μπάμπης συλλαμβάνεται και πιέζεται αρκετά για την αγαπημένη του Ασημίνα. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς και πόσο θα επηρεαστούν οι χαρακτήρες από τις μεγάλες ανατροπές;

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Έτσι θα συλλάβουν τον Μπάμπη

Η άφιξη του Τάκη Δοξαρά στο Διαφάνι, δεν αναστάτωσε μόνο τη ζωή της Δρόσως, αλλά και της Ασημίνας. Ο Τάκης, προστατευμένος από την αστυνομία στο σπίτι της Λενιώς, ψάχνει τρόπους να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την ιστορία. Εντοπίζει την Ασημίνα και την απειλεί, θέτοντας στο επίκεντρο τον μικρό Σέργιο. Ο ίδιος, της ζητάει χρήματα για να μην αποκαλύψει στο χωριό πως δεν είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού.

Μάλιστα, όταν ο Τάκης θα πει την αλήθεια στον Δούκα για την Δρόσω και το Νικηφόρο, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Η Ασημίνα, σε μεγάλο πανικό, θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα το σκάσουν, με τη βοήθεια, φυσικά του Μπάμπη. Ο Μπάμπης είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να δει τα μάτια της αγαπημένης του να λάμπουν από χαρά.

Έτσι, θα τους παραχωρήσει ένα καταφύγιο, μακριά από το Διαφάνι, για να μείνουν μαζί, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Η Ασημίνα βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία και αρνείται να επιστρέψει, ενώ η ιδέα πως θα χάσει το παιδί, την κάνει να καταρρέει. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Με τη φυγή της Ασημίνας, το πρώτο άτομο που υποψιάζεται ο Νικηφόρος, είναι ο Μπάμπης. Τον πιάνει και του ζητάει εξηγήσεις, ενώ παράλληλα τον απειλεί πως αν δεν αποκαλύψει που είναι η γυναίκα του, θα του κάνει κακό. Ο Μπάμπης αρνείται να μιλήσει, με αποτέλεσμα να φυλακίζεται, στις Άγριες Μέλισσες.

Όταν ο Μπάμπης συλλαμβάνεται από την χωροφυλακή, δέχεται έντονες πιέσεις, προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η Ασημίνα. Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Παράλληλα, η Λενιώ μαθαίνει που είναι αδερφή της και πάει να τη συναντήσει στα κρυφά. Της ζητάει να γυρίσει πίσω, αλλά η Ασημίνα αρνείται. Αυτό που θα λυγίσει την πρωταγωνίστρια, είναι η απειλή που θα μεταφέρει ο Νικηφόρος, μέσα από τη Λενιώ.

Ο Νικηφόρος εκβιάζει πως αν δε γυρίσει πίσω η γυναίκα του, θα της πάρει ολοκληρωτικά το παιδί. Φοβισμένη η Ασημίνα επιστρέφει, αλλά η σχέση της πια με το Νικηφόρο βρίσκεται σε αδιέξοδο, με το τέλος να έρχεται πολύ κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Μπάμπης