Άγριες Μέλισσες επεισόδια αντ1: Η Αθώωση της Ελένης και η οργή του Δούκα

Άγριες Μέλισσες επεισόδια αντ1: Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Mupoivns και αλλάζει στρατηγική τόσο απέναντι στον Νικηφόρο όσο και στον συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια αντ1: Η Αθώωση της Ελένης και η οργή του Δούκα

Την ίδια ώρα, η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε-δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει: «Μην κάνεις παρέα μαζί τους, θα σε καταστρέψουν! Είναι παλιόπαιδα αυτοί οι δύο, μην τους υπολογίζεις για φίλους».

Εκείνος όχι μόνο την αγνοεί, αλλά προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή να δουλεύει στα χωράφια! Ο Τόλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Μερικές μέρες αργότερα, η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και π ζωή της έχει πια ξεφύγει τον κίνδυνο. Ετσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να γίνει καλά και να συνεχίσει να εκτίει την ποινή της.

Ομως, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του Βόσκαρη και ζητάει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. «Αυτή η γυναίκα θυσιάστηκε για τη ζωή της κόρης σας. Σας παρακαλώ, ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή αυτή! Οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και καθημερινά τη χτυπάνε! Σας παρακαλώ, δείτε αν μπορείτε να τη μεταφέρετε σε άλλη φυλακή», τον εκλιπαρεί ο Λάμπρος και εκείνος υπόσχεται πως θα το κοιτάξει και νιώθει ευγνώμων που σώθηκε η κόρη του: «Σας υπόσχομαι πως θα το κάνω». Παράλληλα και η νεαρή κοπέλα ζητάει από τον πατέρα της να κάνει κάτι για τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή.

Ο υπουργός δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου και σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή ms στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της. Ετσι, ύστερα από έξι χρόνια, η Ελένη και επίσημα πια είναι ελεύθερη και επιστρέφει στο Διαφάνι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες επεισόδια αντ1επεισόδια αντ1