Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Άγριο ξύλο στον Βόσκαρη από τις κρατούμενες

Μία εξέλιξη που δεν την περιμέναμε ...

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Λενιώς και τρέχει να την προλάβει. Η οργή του είναι έντονη, καθώς για πρώτη φορά φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο των φυλακών, αλλά και της Λενιώς, την οποία είχε ως υποχείριό του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Άγριο ξύλο στον Βόσκαρη από τις κρατούμενες

Όταν οι κρατούμενες της φυλακής βλέπουν το Μάνο Βόσκαρη να τρέχει πίσω από τη Λενιώ, τον σταματούν με τον πιο βίαιο τρόπο. Όλες τους ξεσπούν το θυμό που κουβαλούν μέσα τους τόσο καιρό καιρό από την καταπίεση του διευθυντή, κάνοντας τη σκηνή να μοιάζει ως λυτρωτική. Τον δένουν και αρχίζουν να τον χτυπούν με ένταση, ενώ η επίθεση που δέχεται ο Βόσκαρης όλο και κορυφώνεται.

Χάριν αυτού του γεγονότος, η Λενιώ και η Φωτεινή καταφέρνουν να απομακρυνθούν από τις φυλακές, με την ελπίδα πως γλίτωσαν οριστικά από το μαρτύριο.

Τρέχοντας η Ελένη θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της: Ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο μέλλον. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Η Ελένη, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες απόδρασηΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Λενιώ