Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας θα ξαναζωντανέψει ανάμεσα στην Δρόσω και τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας θα ξαναζωντανέψει όπως δείχνουν όλα στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στην Δρόσω και τον Κωνσταντή. Οι δυο τους έχουν περάσει πάρα πολλά στο παρελθόν καθώς τα εμπόδια στην σχέση τους ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Ο λόγος όμως που οι δυο τους θα ενωθούν ξανά είναι η κατάσταση υγείας του Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας θα ξαναζωντανέψει ανάμεσα στην Δρόσω και τον Κωνσταντή

Η Δρόσω όπως παρατηρούμε και στα επεισόδια της σειράς δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον Κωνσταντή το ίδιο και αυτός. Όσο και να προσπάθησε να τον ξεχάσει δεν το κατάφερε. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να καταπιέσει τα συναισθήματά της, με σκοπό να μην βγουν στην επιφάνεια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μπορεί να στράφηκε στο γιό της που τον είχε στερηθεί πολλά χρόνια και ο Κωνσταντής να βρήκε μια διέξοδο στο πρόσωπο της Ζωής Μεγαρίτη, οι δυο τους όμως θα ξανά είναι σύντομα μαζί.

Η Δρόσω στα επόμενα επεισόδια παρατηρεί πως ο Κωνσταντής έχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και αποφασίζει να τον αναζητήσει με σκοπό να σταθεί στο πλευρό του. Η ίδια του στέκεται μέχρι να τον δει να είναι τελείως καλά και να ξανασταθεί στα πόδια του. Το ενδιαφέρον της κάνει τον Κωνσταντή να πιστεύει πως η φλόγα αγάπης που έχει για εκείνον δεν έχει σβήσει ακόμα. Έτσι η Δρόσω με τον Κωνσταντή στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα είναι και πάλι μαζί! Θα ξανασβήσει άραγε ο έρωτάς τους;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες μέλισσες κωνσταντής