Άγριες Μέλισσες: Εφιάλτης Ο γάμος του Προύσαλη

Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Προύσαλη ντύνει το Διαφάνι στα λευκά, όσο ο Δούκας επιχειρεί να τα βάλει με τον ίδιο το νόμο, στις Άγριες Μέλισσες. Κι ενώ όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν αυτό το χαρμόσυνο γεγονός με μεγάλη αγωνία, οι Σεβαστοί θα βάλουν ξανά το χέρι τους για να το καταστρέψουν. Μπορεί ο γάμος και το μεγάλο γλέντι να εξελιχθεί κανονικά, η συνέχεια, όμως, στα επόμενα επεισόδια των Μελισσών προβλέπεται εφιαλτική.

Άγριες Μέλισσες: Εφιάλτης Ο γάμος του Προύσαλη

Η επόμενη μέρα στο Διαφάνι φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε δύο οικογένειες. Από τη μία ο Προύσαλης συνειδητοποιεί πως στο γραφείο του έχει γίνει διάρρηξη, από την άλλη οι Σεβαστοί καλούνται να αντιμετωπίσουν μία σοβαρή σύλληψη, που κλονίζει το όνομα και τις σχέσεις της οικογένειας. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Μία μεγάλη διάρρηξη πραγματοποιεί ο Δούκας , όσο ο γάμος του Προύσαλη έχει ξεσηκώσει όλο το Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, εισβάλλει στο γραφείο του διοικητή και κλέβει τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν για τον θάνατο του Θέμελη. Οι κατηγορίες εναντίον του αυξάνονται όλο και περισσότερο, εξαιτίας του Μελέτη.

Ο ανιψιός του έχει βάλει στόχο να τον καταστρέψει με κάθε τρόπο. Εάν είναι ένοχος πρέπει να πληρώσει, είτε είναι Σεβαστός, είτε όχι. Έτσι, ο Δούκας απελπίζεται και ετοιμάζει την διάρρηξη που θα τον οδηγήσει πιο γρήγορα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Κλέβει όλα όσα τον ενοχοποιούν και εξαφανίζεται, όσο το γλέντι στο Διαφάνι συνεχίζεται.

Ο γάμος του Προύσαλη λήγει, στις Άγριες Μέλισσες και όλοι επιστρέφουν στις δουλειές τους, όπως, άλλωστε και ο Δούκας στον συνεταιρισμό. Τότε είναι που ο εφιάλτης ξεκινάει. Ο Προύσαλης συνειδητοποιεί πως έχει γίνει κλοπή και μαζί με τον Άγγελο, αποφασίζουν να χτυπήσουν την πόρτα στους Σεβαστούς. Η Ανέτ θα βρεθεί στο τμήμα, όπου και θα λυγίσει.

Η χαρά από τον γάμο του ζευγαριού, μετατρέπεται σε εφιάλτη για Σεβαστούς, αλλά και Σταμίρη, καθώς ο Δούκας συλλαμβάνεται. Η τύχη του βρίσκεται στα χέρια της αδερφής του. Θα αποσύρει τις κατηγορίες;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΠρούσαληςΆγριες Μέλισσες Ρίζω