Άγριες Mέλισσες: Διαζύγιο για Ασημίνα και Νικηφόρο

Άγριες Mέλισσες: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Mέλισσες». Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας και τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή δεν θα τα πιστεύουμε αυτά που θα δούμε…

Άγριες Mέλισσες: Διαζύγιο για Ασημίνα και Νικηφόρο

Στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι τώρα ο Νικηφόρος έχει κάνει αίτηση διαζυγίου και έχει ξεκαθαρίσει στην Ασημίνα ότι δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία με το παιδί τους. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχε παρουσία της Λενιώς, έκανε σαφές ότι θα κρατήσει το μυστικό τους μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η Ασημίνα και η Δρόσω θα ξεχάσουν τον Σέργιο.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί…

Οι δύο αδελφές επισκέπτονται δικηγόρο από κοινού και ζητούν την επιμέλεια του παιδιού. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν το δικαστήριο θα κρίνει ότι το παιδί πρέπει να μείνει μαζί με τη βιολογική του μητέρα, δηλαδή τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος βλέποντας ότι κινδυνεύει να χάσει το παιδί του θα προβεί σε μία ριψοκίνδυνη κίνηση θα είναι αυτός που θα αποκαλύψει την αλήθεια στον αδελφό του τον Κωνσταντή για το πώς σκοτώθηκε ο Σέργιος. Και αυτό θα φέρει τριγμούς στη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος θα μείνει μόνος και απομονωμένος από την οικογένεια Σεβαστού αφού ακόμα και ο Δούκας θα του γυρίσει την πλάτη. Άλλωστε, ο Δούκας πιστεύει μόνο σε έναν Θεό που λέγεται χρήμα. Όταν θα καταλάβει ότι ο γιος του δεν συμμερίζεται τις απόψεις και κυρίως τα ύπουλα μέσα που θα χρησιμοποιήσει για να έχει κέρδος το καπνεργοστάσιο θα αντιδράσει έντονα… Μοναδική σύμμαχος του Κωνσταντή θα είναι η Μυρσίνη που όμως δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κωνσταντής πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι η Δρόσω βρισκόταν σε άμυνα γιατί ο Σέργιος προσπάθησε να τη βιάσει. Έτσι, τα αισθήματα του θα μαλακώσουν και πολύ σύντομα θα επανασυνδεθεί με τη Δρόσω.

Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακό είναι το πώς θα λειτουργήσει το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου στη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει πια γάμος, ανοίγει ο δρόμος για να μπορεί η Δρόσω και ο Κωνσταντής να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Αλλά, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε αν θα γίνει ή όχι γάμος, καθώς η εξέλιξη της ιστορίας έχει να κάνει και με το ποιοι ήρωες θα συνεχίσουν την τρίτη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις