Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η ιστορία για τη συγγένεια Βόσκαρη – Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Ο Δούκας και ο Βόσκαρης ετοιμάζονται αναμετρηθούν στη δίκη, όχι ως εχθροί, αλλά ως αδέρφια που έγιναν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα στο Youfly.com, η σύνδεση του Μάνου με τους Σεβαστούς κρύβει πολλά μυστικά και ψέματα, που έσβησαν στο πέρας του χρόνου.

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η ιστορία για τη συγγένεια Βόσκαρη – Δούκα

Τώρα, όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια, με τις ανατροπές να σοκάρουν. Ένα μεγάλο flashback θα μας οδηγήσει πίσω στον χρόνο, τότε που ο Σέργιος Σεβαστός έκανε παρέα με τον πατέρα του Βόσκαρη, πριν από την γέννησή του. Τί θα δούμε στη συνέχεια των Άγριων Μελισσών;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Βόσκαρης μισούσε την μητέρα του, την Ελένη. Η γυναίκα αυτή είχε κατηγορηθεί για την φρικτή δολοφονία του συζύγου της και πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Έτσι, ο πρωταγωνιστής είχε γεννηθεί στις φυλακές, με το μίσος για την μητέρα του να μεγαλώνει όλο και περισσότερο με τα χρόνια. Όταν εκείνη βγήκε από τις φυλακές, ο Μάνος Βόσκαρης την σκότωσε.

Έκτοτε, το μίσος του για τις γυναίκες έγινε επικίνδυνο. Η Ελένη του θύμιζε πολύ την μητέρα του, ακριβώς επειδή είχαν το ίδιο όνομα και ήταν και οι δύο ‘φόνισσες’. Αυτά είναι τα όσα ξέρουμε ως τηλεθεατές. Τί κρύβεται, όμως, πίσω από τα γεγονότα αυτά και ποια είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι διαφορετική, πιο σκοτεινή και μυστήρια. Το ότι Βόσκαρης και Δούκας είναι αδέρφια στις Άγριες Μέλισσες, έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ποια είναι η σκληρή πραγματικότητα; Σύμφωνα με το TiVi, ο Σέργιος Σεβαστός κοιμήθηκε με την Ελένη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος στον Μάνο.

Όταν το μαθαίνει αυτό ο σύζυγός της, απειλεί τον Σεβαστό, με κίνδυνο τη ζωή του. Έτσι, ο Σέργιος Σεβαστός αποφασίζει να τον βγάλει από την μέση, ρίχνοντας το βάρος της δολοφονίας στην καημένη Ελένη. Η μητέρα του Βόσκαρη φυλακίζεται και ο Σεβαστός αναλαμβάνει την προστασία και την φροντίδα του μικρού Μάνου, χωρίς, όμως να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης και ο Δούκας θα μάθουν πως είναι αδέρφια. Ωστόσο, οι σχέσεις τους δε θα αλλάξουν. Ο Δούκας δε θέλει στην οικογένειά του βιαστές. Έτσι, παρά την συγγένεια εξ αίματος, ο Σεβαστός θα δώσει την χαριστική βολή στον Βόσκαρη, όπως έκανε και ο πατέρας του στο παρελθόν.

Θα τον καταδικάσει με τα λόγια του και τους ισχυρισμούς του στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα ο Μάνος Βόσκαρης να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όπως η μητέρα του. Μόνο που αυτός θα είναι πράγματι ένοχος και όχι αθώος.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες Δούκας