Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Δρόσω παίρνουν το παιδί – Λυγίζει ο Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλη σύγχυση θα βρεθεί ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, ενώ θα πάψει να βρίσκεται αντιμέτωπος απέναντι στις Ασημίνα και Δρόσω. Ο ίδιος, δε θα διστάσει να δώσει τον μικρό Σέργιο, με δική του πρωτοβουλία στις αδελφές Σταμίρη, αφήνοντας πίσω του κάθε εγωισμό. Για πρώτη φορά θα σκεφτεί λογικά, βάζοντας το παιδί του πάνω από όλα.

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Δρόσω παίρνουν το παιδί – Λυγίζει ο Νικηφόρος

Μία έντονη και συγκινητική σκηνή θα ακολουθήσει ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα. Θα μιλήσουν τρυφερά, με τον φόνο να κυριαρχεί στα μάτια τους. Φόβος, αλλά καμία ελπίδα για το εάν θα είναι ξανά μαζί ποτέ, ή όχι. Ο Νικηφόρος γνωρίζει πως το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά. Υπάρχει, όμως, ένα παιδί… Τί είναι αυτό που θα τον φτάσει στα άκρα;

Ο Νικηφόρος αντικρίζει την Ασημίνα και λυγίζει. Μετά τον πόλεμο που έχει δεχτεί από τον Δούκα, μαζεύει δύο βαλίτσες με ρούχα και αποχωρεί. Παίρνει το παιδί και φεύγουν από το σπίτι, χωρίς ελπίδα. Η μόνη λύση, είναι η μητέρες του. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα αγκαλιάσουν με αγάπη τον μικρό, όσο ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να βρει μια λύση, στις Άγριες Μέλισσες.

Άλλωστε, ο Δούκας του έχει κηρύξει πόλεμο. Μετά την αποκάλυψη που του έκανε ο Μιλτιάδης, ο Δούκας είναι διψασμένος για εκδίκηση. Για έξι ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην εξορία, με τον φόβο μη συλληφθεί, εξαιτίας του γιου του! Ένας Σεβαστός, πρόδωσε έναν Σεβαστό… Η Μυρσίνη, σε άσχημη κατάσταση, δε μπόρεσε αυτή τη φορά να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει τον μικρό στην Ασημίνα και στην Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Ζητάει από τις αδελφές Σταμίρη να τον κρατήσουν για λίγο, μέχρι να βρει κάπου να μείνει. Η Ασημίνα του υπόσχεται να μείνει στο πλευρό του, βρίσκοντάς του ένα προσωρινό σπίτι. Μέσα της, όμως, ελπίζει πως αυτή θα είναι η αρχή του τέλος για την διεκδίκηση του παιδιού.

Είναι η μεγάλη της ευκαιρία να το διεκδικήσει, μαζί με την Δρόσω. Πώς θα φαινόταν στο δικαστήριο το γεγονός πως ένας πατέρας δεν έχει σπίτι και περιφέρεται δυστυχισμένος, επιστρέφοντας το παιδί με μια βαλίτσα; Το δίλημμα είναι μεγάλο, τα συναισθήματα, όμως, εντονότερα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος