Άγριες Μέλισσες ANT1: Ποιο γεγονός επηρεάζει καθοριστικά την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Πηνελόπη, προσπαθώντας ν’ αφήσει πίσω της το παρελθόν και τα όσα συνέβησαν στο σύζυγό της, Κλεομένη λόγω της σχέσης της με το Μελέτη, χαράζει νέα πορεία.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Ποιο γεγονός επηρεάζει καθοριστικά την Πηνελόπη

Αποφασίζει ν’ αφήσει πίσω της το απαγορευμένο ειδύλλιο με τον ξάδελφό της. Θέλει να δει το μέλλον, δίπλα σ’ έναν άλλο άνθρωπο. Σ’ ένα πρόσωπο που κολακεύεται όταν την κοιτά, σ’ ένα άτομο που είδε στα μάτια του ένα πολύ δυνατό ενδιαφέρον. Όταν πρωτοαντίκρισε τον Αλέξη Γραμματικό, μη γνωρίζοντας ότι είναι ο νέος εισαγγελέας στο Διαφάνι, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια από πάνω του. Το ενδιαφέρον από εκείνον πιο έντονο, πιο πιεστικό.

Τα βλέμματά τους συναντώνται. Εντούτοις ο Γραμματικός καθώς χειρίζεται το θέμα της βιομηχανικής ζώνης, στο οποίο εμπλέκεται και ο Δούκας Σεβαστός, αποφασίζει να τηρήσει για λίγο στάση αναμονής.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια βάσει του σεναρίου των Τσαμπάνη-Καλκόβαλη, ο εισαγγελέας αθωώνει τελικά το Δούκα. Γεγονός βεβαίως που φέρνει αναστάτωση στο χωριό. Η Πηνελόπη τηρεί στάση αναμονής, έχοντας στο μυαλό της, ένα… restart στη ζωή της. Άλλωστε ο Μελέτης με την απόφασή του να πάει στο Παρίσι, έδειξε ότι και εκείνος θέλει να κάνει μία καινούρια αρχή. Άγριες Μέλισσες ANT1

Η Πηνελόπη όμως την ώρα που παλεύει με τα αισθήματά της απέναντι στον Αλέξη Γραμματικό, ενημερώνεται για ένα γεγονός που την ταράζει.

Όταν η θεία της η Ανέτ επιστρέψει από το Παρίσι θ’ αποκαλύψει κατά λάθος τη σχέση που παρ’ ολίγον να προκύψει ανάμεσα στο γιο της, το Μελέτη και τη φίλη της, τη Ζωρζέτ.

Η Ανέτ φυσικά δεν γνωρίζει όμως κάτι σημαντικό. Ότι ο Μελέτης, όπως εξομολογήθηκε στη Ζωρζέτ, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια σχέση, καθώς η καρδιά του είναι αλλού δοσμένη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑλέξηςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΜελέτηςΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη