Άγριες Μέλισσες ANT1: Ο ερχομός της Ανέτ πυροδοτεί καταστάσεις

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Ο ερχομός της Ανέτ πυροδοτεί καταστάσεις

Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και στον συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση.

Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα, ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της..

Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του πατέρα του Μελέτη τον οποίο δε γνωρίζει κανείς παρά μόνο η Ανέτ, ο πατέρας του Μελέτη θα εμφανιστεί και πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη.

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις Αγριες Μέλισσες, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Άγριες Μέλισσες ANT1

Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Μάλιστα ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέφει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΘέμεληςΆγριες Μέλισσες Μελέτης