Άγριες Μέλισσες Αντ1: Λάμπρος και Ελένη αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό

Άγριες Μέλισσες Αντ1: Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό φοράει τα γιορτινά του. Η Ελένη, όμως, δεν μπορεί πια να κρύβει από τη Δρόσω τι έχει περάσει στη φυλακή και της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης.

Άγριες Μέλισσες Αντ1: Λάμπρος και Ελένη αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό

Τότε, εκείνη μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν και αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό, παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη, καθώς πιστεύουν πως μόνο αυτός μπορεί να τους βοηθήσει. Από την άλλη, η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και καταλαβαίνοντας πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί εξοργίζεται. Άγριες Μέλισσες Αντ1

Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη, η οποία θα κάνει τα πάντα για να το αποφύγει. Η Δράσω, όμως, καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή της στο χωριό. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί και μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Βέβαια, η Δόμνα τού κόβει τη χαρά, καθώς φροντίζει να βρίσκεται στο Διαφάνι για να μην τον αφήνει μόνο. Από την άλλη, η Σοφού-, λα λέει στον Άγγελο να πάει στο σπίτι να τη ζητήσει ξανά από τον Τόλλια.

Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει, καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του και θέλει να την εκμεταλλευτεί. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη. Ακόμη, ο τελευταίος υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Λάμπρος