Άγριες Μέλισσες ANT1: Η νέα χρονιά στο Διαφάνι θα είναι κόλαση

Άγριες Μέλισσες ANT1: Ενώ ο Κωνσταντής χωρίζει τη Δόμνα προκειμένου να καταφέρει να διεκδικήσει τη Δρόσω, στο Διαφάνι καταφτάνει ο Τάκης. Ο τελευταίος, μάλιστα, κάνει μία ακραία πρόταση στη Δρόσω. Παράλληλα, το χωριό υποδέχεται τον νέο χρόνο. Ο Νέστορας όμως ανακρίνεται, η Πηνελόπη παντρεύεται και ο Νικηφόρος σχεδιάζει να διαλύσει τον συνεταιρισμό.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η νέα χρονιά στο Διαφάνι θα είναι κόλαση

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη. Τη βρίσκει μόνη και της επιτίθεται βίαια, αλλά η Ελένη αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην του επιτρέψει να τη βιάσει ξανά. Εν τω μεταξύ, ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να τη βρουν, αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον διοικητή και αμέσως την ψάχνουν παντού, καθώς είναι σίγουροι πως κινδυνεύει.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει παρά τις αντιρρήσεις της. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Νικηφόρος έχοντας μάθει πως η Ασημίνα και ο Μπάμπης συναντιούνται κρυφά στο σπίτι του νεαρού, θέλει να τον συναντήσει και να τον απειλήσει να μείνει μακριά από τη γυναίκα του. Από την άλλη, ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα, αν και η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες πως οι δυο τους έχουν μέλλον. Άγριες Μέλισσες ANT1

Παράλληλα, ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Την επόμενη μέρα, η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλη η οικογένειά της θα βρίσκεται στο πλευρό της εκτός όμως από τον Δούκα, που ακόμη δεν την έχει συγχωρήσει και δεν θέλει να παραστεί στην τελετή.

Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στην Ελένη και είναι αποφασισμένος να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες Διαφάνι