Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Ελένη σώζει την Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Αγγελο.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Ελένη σώζει την Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη

Ο Τόλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του, ενώ ο Αγγελος καταρρακωμένος ζητάει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.

Ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Μάνου και Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του. Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά και ζητάει από τη νεαρή κοπέλα να αρραβωνιαστούν και εκείνη δέχεται.

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη, αλλά μάταια. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σαν βόμβα στο καφενείο και κανείς δεν ξέρει πώς θα το πούνε στον Αγγελο!

Από την άλλη, ο Μάνος προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα για όσα ακούγονται για εκείνον, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Σοφουλα