Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Ανέτ μαθαίνει τις παράνομες δοσοληψίες Μελέτη και Θέμελη

Ο Κωνσταντής εναντίον όλων στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες ANT1: Ο κόσμος της Δόμνας καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες όταν μαθαίνει πως ο Μελέτης είναι αδελφός της. Συνειδητοποιεί πως ο γάμος των γονιών της δεν ήταν όσο τέλειος νόμιζε. Εκτός από αυτό, έχει να αντιμετωπίσει και την ψυχρότητα του Κωνσταντή, που ακυρώνει το γάμο τους και δεν θέλει να έχει πια καμία σχέση μαζί της.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Η Ανέτ μαθαίνει τις παράνομες δοσοληψίες Μελέτη και Θέμελη

Την ίδια στιγμή μπερδεμένος είναι και ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, καθώς θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, όμως η Ανέτ προσπαθεί για ακόμα μία φορά να τον προστατεύσει. Φοβάται πως, αν ο γιος της μάθει για το βιασμό της από το Θέμελη, ίσως οδηγηθεί στην τρέλα και κάνει κακό στον πατέρα του.

Όταν, όμως, η Ανέτ μαθαίνει τις παράνομες δοσοληψίες πατέρα και γιου, καταλαβαίνει πως ο Μελέτης έχει μπλέξει για τα καλά και πρέπει η ίδια να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό Τηλέραμα. Άγριες Μέλισσες ANT1

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και δεν το κρύβει. Τη βλέπει και λιώνει, θέλει να είναι συνέχεια κοντά της, να την υποστηρίζει και να την προστατεύει. Εκείνη είναι διστακτική απέναντί του, καθώς είναι ένας Σεβαστός και δεν τον εμπιστεύεται. Ο Κωνσταντής όμως είναι αποφασισμένος να της αποδείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο, ακόμα και να εναντιωθεί στην οικογένειά του. Τα βάζει με τον Νικηφόρο που φέρεται σκάρτα και δεν είναι ικανός να ηγείται της οικογένειας, συγκρούεται με τη μητέρα του, που θέλει να επέμβει στα προσωπικά του, ενώ βγάζει γλώσσα και στον Δούκα, που τον ελέγχει και τον μειώνει συνεχώς.

Η Δρόσω τελικά, στις Άγριες Μέλισσες, ενδίδει στο φλερτ του Κωνσταντή και προχωρά μαζί του ένα βήμα παραπέρα. Ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα της αν τον θέλει ή τον χρησιμοποιεί για να κερδίσει πάλι τον γιο της. Η Τρούμπα και τα όσα σκληρά έζησε εκεί “έγραψαν” πολύ άσχημα μέσα της και πλέον δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΘέμεληςΆγριες Μέλισσες Μελέτης