Άγριες Μέλισσες ANT1: Εξελίξεις και ανατροπές ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες ANT1: Οι τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες θα παρακολουθήσουν σοκαριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Καθώς η Λενιώ θα βρίσκεται πια ελεύθερη, θα υπάρξει μια επανένωση με τις αδερφές της, αρκετά διαφορετική από αυτό που περιμένει το κοινό να δει.

Άγριες Μέλισσες ANT1: Εξελίξεις και ανατροπές ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη

Μόλις η Λενιώ αποφυλακιστεί με ειδικό βούλευμα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι, αναζητώντας ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Εκεί θα βρεθεί ελεύθερη πια με το Λάμπρο, αλλά και με την αδερφή της την Ασημίνα. Η Ασημίνα, μεγαλώνει το παιδί της Δρόσως με το Νικηφόρο.

Εκείνη όμως που δε θα την περιμένει είναι η Δρόσω. Η Λενιώ θα μάθει ότι η Δρόσω είναι στην Τρούμπα και τραγουδάει σε Καμπαρέ. Μια είδηση που θα φέρει στο Διαφάνι ο Κωνσταντής, που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει τη Δρόσω από τα δίχτυα του υποκόσμου, όταν την είχε συναντήσει τυχαία με τον Μελέτη στο καμπαρέ Χαβάη.

Η Λενιώ δε θα χάσει στιγμή. Θα τρέξει στην Τρούμπα να βρει την αδερφή της. Μπαίνοντας στο καμπαρέ Χαβάη θα αντικρίσει μετά από 6 χρόνια την μικρή αδερφή της να τραγουδάει ως Ρόζα σαν αηδόνι και να μαγεύει τον σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Εκείνη τη βλέπει και τα χάνει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της. Μια συγκινητική σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΑΜΙΡΗΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Ελένη