Άγριες Μέλισσες Αντ1: Ελένη και Σοφούλα τιμωρούν τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Αντ1: Οταν οι κάτοικοι του χωριού μαθαίνουν πως η Ελένη κατάφερε με τόσο κόπο να πάει σε δίκη τον Βόσκαρη, όλοι στέκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν: «Ο,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου, κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά να φύγει από το χωριό μας αυτός ο διάολος ο μεταμορφωμένος», της λέει η Ρίζω, ενώ και ο ενωμοτάρχης της εύχεται τα καλύτερα: «Ελένη, όλα θα πάνε καλά! Σε στηρίζουμε».

Άγριες Μέλισσες Αντ1: Ελένη και Σοφούλα τιμωρούν τον Βόσκαρη

Η Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Μάνο, αποφασίζει να αποκαλύψει σε όλο το χωριό την αλήθεια για τα όσα πέρασε στα χέρια του διοικητή, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή!

Πλέον όλοι γνωρίζουν για τα φρικτά βασανιστήρια που της έκανε, για τον βιασμό της, για το άγριο ξύλο που της έδινε, αλλά και για την έκτρωση στο παιδί που περίμενε παρά τη θέλησή της! Ολο το χωριό είναι απέναντι στον Βόσκαρη που βλέπει πια ότι χάνει τη δύναμή του να επιβληθεί και προσπαθεί να πιαστεί από κάπου!

Ετσι καταφεύγει στον Δούκα Σεβαστό, τον οποίο απειλεί και εκβιάζει προκειμένου να τον βοηθήσει! Οταν εκείνος αρνείται, τότε ο Μάνος παίζει τον κρυμμένο άσο στο μανίκι του, που δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια, αλλά και ότι ο Σέργιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη! Ο Δούκας δεν έχει σκοπό να επιτρέψει σε κανέναν να τον εκβιάζει, αλλά στην προκειμένη κατάσταση είναι αναγκασμένος να ενδώσει! Κανείς από τους δύο άντρες όμως δεν υπολογίζει τη Σοφούλα, η οποία πείθεται από την Ελένη να καταθέσει εναντίον του άντρα της! Άγριες Μέλισσες Αντ1

Με αφορμή αυτό θα ανοίξουν κι άλλα στόματα και ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη αλλά και σε βαριά τιμωρία για τα εγκλήματά του! Ομως, ως περήφανος άντρας που δεν έχει μάθει να χάνει και μη μπορώντας να ανταποκριθεί στην άλλη μεριά της φυλακής, δηλαδή στη μεριά του φυλακισμένου όπου ισχύει ο νόμος του… οφθαλμού αντί οφθαλμού, θα βάλει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει τις άγριες και εξευτελιστικές επιθέσεις από τους άλλους κρατούμενους!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Σοφουλα