Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Αυτος είναι ο λόγος που η Δρόσω χωρίζει των Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Όταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν για τη σχέση του Κωνσταντή και της Δροσως, ο Δουκας γίνεται έξαλλος και διώχνει τον γιο του από το σπίτι. Όμως αντιδράσεις σ’ αυτή την ιστορία αγάπης είχε και η Ελένη όταν έμαθε ποιος είναι ο άντρας που αγαπάει η Δρόσω και προσπάθησε να της αλλάξει τα μυαλά, αλλά μάταια!

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Αυτος είναι ο λόγος που η Δρόσω χωρίζει των Κωνσταντή

Όμως τόσο η Δρόσω όσο και ο Κωνσταντής ξέρουν πολύ καλά πως ποτέ δεν θα καταφέρουν να ευτυχήσουν καθώς πάντα θα τους «πολεμάνε», αλλά και οι δύο δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σχέση τους. Μέχρι που η Ασημίνα εκβιάζει ανοιχτά τη Δρόσω: «Αν δεν χωρίσεις με τον Κωνσταντή, δεν πρόκειται να δεις ποτέ ξανά τον Σέργιο».

Εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα! Από τη μια ο μονάκριβος γιος της που τον έδωσε αμέσως μόλις τον γέννησε και από την άλλη ο άντρας που έψαχνε στη ζωή της! Μοιραία η ζυγαριά γέρνει προς το παιδί, και έτσι η Δρόσω αποφασίζει να χωρίσει τον Κωνσταντή! Ο χωρισμός τούς στοιχίζει πολύ ακριβά και ο καθένας προσπαθεί να τον ξενερώσει.

Η μεν Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να της γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που την υποτιμά συνέχεια: «Γλίτωσες από αυτό το βρομοθήλυκο! Τι δουλειά έχεις εσύ μαζί της; Εκτός από αδελφή της φόνισσας του αδελφού σου είναι και μια του δρόμου! Καμπαρετζού στην Τρούμπα ήταν γιε μου», του λέει, αλλά εκείνος τη βάζει στη θέση της: «Αν δεν της είχατε κάνει αυτό που της κάνατε με τον μικρό, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί! Για αυτό, μάνα, φταις κι εσύ και ο κανακάρης σου με τη γυναίκα του για το πώς ζούσε η Δρόσω τόσα χρόνια στην Αθήνα».

Όμως ο χωρισμός τους δεν θα κρατήσει για πολύ και αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά απ’ όλους: «Κανείς δεν θα δεχτεί τη σχέση μας, θα μας πολεμήσουν! Αν μάθουν ότι βλεπόμαστε πάλι, θα μου πάρουν το παιδί, Κωνσταντή, δεν θα με αφήσουν να τον δω ποτέ ξανά».

Η μαντάμ Κούλα που βρίσκεται στο Διαφάνι στέκεται δίπλα στη Δρόσω που συνεχίζει να παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες μέλισσες κωνσταντήςΆγριες Μέλισσες μικρός Σέργιος