Αγριες Μέλισσες: Ανέτ σε Θέμελη – Ο Μελέτης είναι παιδί σου

Τα πάνω κάτω στην σειρά του ΑΝΤ1 ...

Αγριες Μέλισσες: Οταν ο Κωνσταντής και η Δόμνα στην σειρά του ΑΝΤ1 ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους στο σπίτι των Σεβαστών, η Ανέτ έλειπε ήδη στο Παρίσι. Εμαθε τα ευχάριστα από ένα γράμμα της Ασημίνας που αναφερόταν στη Δόμνα, αλλά χωρείς να της πει και το επίθετο της Κοπέλας.

Αγριες Μέλισσες: Ανέτ σε Θέμελη – Ο Μελέτης είναι παιδί σου

Μετά την απρόσμενη επιστροφή του Μελέτη στο Διαφάνι όταν μαθαίνει πως ο Μιλτιάδης είναι και πάλι ελεύθερος, η Ανέτ γυρίζει και εκείνη και αυτό δίνει χαρά τόσο στο χωριό όσο και στο σπίτι των Σεβαστών.

Οταν όμως έρθει η ώρα να γνωρίσει τον πατέρα της μέλλουσας γυναίκας του ανιψιού της, τον Σωκράτη θέμελη, τότε το σοκ σύμφωνα με το serfare.com είναι τεράστιο η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της!

Κι ενώ ο Κωνσταντής και η Δόμνα ετοιμάζουν τον γάμο τους για τον επόμενο μήνα, η Ανέτ και ο Σωκράτης ανοίγουν πλέον τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια, όταν εκείνη θα του αποκαλύψει: «Ο Μελέτης είναι το παιδί που απέκτησα όταν με βίασες! Είναι γιος σου», του λέει και πλέον η κατάσταση θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Αγριες Μέλισσες Spoiler: Η ώρα του Μιλτιάδη πλησιάζει

Ιδιαίτερα όταν τη συζήτησή τους την ακούει ένα πρόσωπο που δεν θα έπρεπε…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες ΘέμεληςΆγριες Μέλισσες Μελέτης