Άγριες Μέλισσες: Άλλη οικογένεια υιοθετεί τον Ευτύχη – Μαντέψτε πιά;

Άγριες Μέλισσες: Όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ευτύχης και η υπόθεση της υιοθεσίας, βρίσκονται στα χέρια του Μιλτιάδη. Η απρόοπτη επίσκεψη της κοινωνικής λειτουργού, ανατρέπει τα δεδομένα, ενώ δημιουργεί σύγχυση στην οικογένεια. Ο Μιλτιάδης, προκειμένου να αποδείξει πως έχει σώας τα φρένας, παίρνει διπλή δόση φαρμάκων, γεγονός που τον καταρρακώνει.

Άγριες Μέλισσες: Άλλη οικογένεια υιοθετεί τον Ευτύχη – Μαντέψτε πιά;

Στο πλευρό του βρίσκεται ο Λάμπρος, ο οποίος προσπαθεί να βάλει μία τάξη σε αυτή την κατάσταση, εις μάτην. Η κοινωνική λειτουργός, Μαργαρίτα Γερμένη, επισκέπτεται το σπίτι του ζευγαριού για έλεγχο και λαμβάνει μία σοβαρή απόφαση. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Η κοινωνική λειτουργός ανακοινώνει στο ζευγάρι, στις Άγριες Μέλισσες, πως ο Ευτύχης δεν μπορεί να μείνει μαζί τους, λόγω της υγείας του Μιλτιάδη. Αυτό θλίβει την Βιολέτα, αλλά και τον Ευτύχη, ο οποίος δε θέλει να κλειστεί σε ίδρυμα. Έχει ανάγκη από μία οικογένεια και η αγάπη της Βιολέτας, αλλά και του Μιλτιάδη, του θυμίζουν την θαλπωρή του σπιτιού του, στην Πόλη.

Έτσι, μετά από αυτά τα δυσάρεστα νέα, ο Ευτύχης φεύγει από το σπίτι. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, όλο το Διαφάνι ξεσηκώνεται, με σκοπό να βρεθεί ο μικρός. Ο Ευτύχης προτιμά να γίνει ξανά φυγάς από μέρος σε μέρος, παρά να κλειστεί σε ένα ίδρυμα ολομόναχος. Αποχαιρετά την οικογένειά του και φεύγει μακριά.

Η περιπλάνηση τον οδηγεί στην Δέσπω. Εκεί, βρίσκει για λίγο καταφύγιο, εκφράζοντάς της τους φόβους του για το ορφανοτροφείο. Η οικογένεια του Μιτλιάδη δεν μπορεί να τον υιοθετήσει και αυτό δε θα αλλάξει. Η Δέσπω, όμως, έχει για ακόμη μία φορά τη λύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tivi για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ευτύχης βρίσκει θαλπωρή σε άλλη οικογένεια. Η Δέσπω προτείνει στην Ρίζω και στον Προύσαλη να παντρευτούν, ώστε τυπικά να τον υιοθετήσουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ο μικρός να παραμείνει με την Βιολέτα και τον Μιλτιάδη, ενώ στα χαρτιά οι θετοί του γονείς θα είναι ο Προύσαλης και η Ρίζω.

Αυτό θα φέρει μεγάλη χαρά στο Διαφάνι, καθώς η Ρίζω δε θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόταση της φίλης της. Έτσι, το Διαφάνι θα ντυθεί ξανά στα λευκά, με το ζευγάρι να ανεβαίνει – επιτέλους- τα σκαλιά της εκκλησίας.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕνωματαρχηςΆγριες Μέλισσες ΕυτυχηςΆγριες Μέλισσες Ρίζω