Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Τρόμος στο Διαφάνι – Ράκος ο Παναγιώτης

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο Παναγιώτης και ο Προκόπης χωρίζονται, στις Άγριες Μέλισσες, με τη σκηνή αυτή να προβλέπεται συγκλονιστική. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, o Προκόπης μεταφέρεται στην Λέρο, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Δε θα μπορέσει να δεχτεί εύκολα το νέο καθεστώς, με την δράση του να είναι έντονη, αλλά και πολύ επικίνδυνη.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Τρόμος στο Διαφάνι – Ράκος ο Παναγιώτης

Στο πλευρό του θα σταθεί ο Παναγιώτης, ο οποίος θα προσπαθεί μονίμως να τον συνετίσει. Ο φόβος της εξορίας καραδοκεί, όμως ο Προκόπης δεν ενδιαφέρεται. Συνεχίζει να προκαλεί τους ανωτέρους του χωριού, με αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητος από τον Ακύλα. Τότε είναι που ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα…

Ο Προκόπης είναι από τους πρώτους κατοίκους που εξορίζονται, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης να καταρρέει, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δε γνωρίζει πόσο επικίνδυνη είναι η εξορία, εάν εκείνος θα υποφέρει στη Λέρο, εάν θα βασανιστεί, εάν θα ταλαιπωρηθεί. Μόλις ο Προκόπης απομακρύνεται από το Διαφάνι, δεμένος από τις αρχές, όλα αλλάζουν.

Ο τρόμος εξαπλώνεται. Εφόσον έγινε η αρχή με τον Προκόπη, η συνέχεια τους βάζει όλους σε κίνδυνο. Κανείς δε μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια. Σύμφωνα με το TV O’Clock, o Προκόπης χάνει τον εαυτό του. Το καφενείο δεν είναι όπως παλιά, έχουν χαθεί τα γέλια και τα χαμόγελα. Και η θέση του Παναγιώτη είναι άδεια…

Σειρά έχουν ο Λάμπρος και ο Μπάμπης. Έπειτα, θα ακολουθήσουν κι άλλοι, σχηματίζοντας μία παρέα στην Λέρο. Την παρέα του Διαφανίου. Όλα αυτά, όσο κάποιοι συνεχίζουν στο χωριό να μάχονται, σιωπηλά.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος