Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το μέλλον του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο τρίτος κύκλος έρχεται και ο Νικηφόρος Σεβαστός μπλέκεται σε νέες περιπέτειες, στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ένας από τους χαρακτήρες που μας έκανε μεγάλη εντύπωση στη σειρά, ενώ δίχασε πολλούς τηλεθεατές. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είχαν σχολιάσει πρόσφατα σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Τηλέραμα, πως ο Νικηφόρος είναι ο πιο αδικημένος χαρακτήρας.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το μέλλον του Νικηφόρου

Έκανε ένα φρικτό λάθος, το οποίο πλήρωσε με το παραπάνω. Δέχτηκε την αδιαφορία του πατέρα του και πάλεψε να γίνει ένας αρεστός Σεβαστός, για να κερδίσει την προσοχή του. Πλήγωσε, όμως πληγώθηκε ακόμη περισσότερο από τις τρομερές αποκαλύψεις στα τελευταία επεισόδια. Ποιο θα είναι το μέλλον και η δράση του στο νέο κύκλο;

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα ζουν μαζί στη Λάρισα. Θα έχουν τη δική τους επιχείρηση, ένα μικρό μουσικό κουτούκι, το οποίο θα σταθεί η αφορμή για πολλές φασαρίες. Θα βλέπει τον γιο του κάποιες ημέρες την εβδομάδα, ενώ η σχέση του με την Ασημίνα θα περάσει από 40 κύματα.

Θα μπλέξει σε σκοτεινά μονοπάτια, τόσο εξαιτίας της μπουάτ και του κόσμου που θα βρίσκεται εκεί, όσο και εξαιτίας της Ασημίνας. Μπορεί ο Νικηφόρος να μας δίχασε στις Άγριες Μέλισσες, ο τρίτος κύκλος, όμως, έρχεται για να τον αποθεώσει. Με βάση όσα γράφει το TiVi, o χαρακτήρας αυτός θα παλέψει για τον έρωτα της ζωής του.

Η Ασημίνα θα βρίσκεται διαρκώς σε κίνδυνο, εξαιτίας της έντονης δράσης της κατά της δικτατορίας. Ο Νικηφόρος θα βρίσκεται εκεί για να την προστατεύει, διατηρώντας τις ισορροπίες. Αυτό θα τους φέρει πολύ κοντά, συνειδητοποιώντας πως ποτέ δεν έσβησαν όσα ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Μόνο που, το σκοτάδι της εποχής θα σκεπάσει και τις ψυχές τους.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος