Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το ηρωικό σχέδιο των Πέντε κατά του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Μία εξέλιξη που κανείς δε περίμενε. Πέντε κάτοικοι του Διαφανίου στέκονται απέναντι στον εχθρό, με τον πιο έξυπνο τρόπο. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στις Άγριες Μέλισσες με ένα σχέδιο εκδίκησης, το οποίο θα γυρίσει εναντίον του. Το χωριό γίνεται μια γροθιά, ενώ η επιστροφή της Βιολέτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το ηρωικό σχέδιο των Πέντε κατά του Ακύλα

Πέντε δυνατές προσωπικότητες ξεσηκώνουν το Διαφάνι και όλοι μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο, αρκετά επικίνδυνο. Φυσικά, αυτό θα αργήσει να γίνει αντιληπτό από τον Ακύλα, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια ορισμένων κατοίκων. Ο χαρακτήρας του δε θυμίζει σε καμία περίπτωση τους κακούς που έχουμε συναντήσει ως τώρα.

Ο Ακύλας θα είναι ένας ευγενικός κύριος, μορφωμένος, με καλούς τρόπους. Θα έχει την μάσκα του “καλού” και ευσυνείδητου πολίτη, ο οποίος θέλει το καλό του Διαφανίου. Έτσι, αρκετοί θα διχαστούν με τη συμπεριφορά του, όχι όμως όλοι…

Σύμφωνα με το TV24, η ηγεσία του χωριού θα εναντιωθεί στο νέο πολιτικό καθεστώς. Ο κοινοτάρχης Περικλής Τόλιας, ο Παπά – Γρηγόρης, ο Προύσαλης, ο Άγγελος και ο ταξίαρχος Νέστορας θα καταστρώσουν ένα φοβερό σχέδιο στις Άγριες Μέλισσες, από το οποίο θα παρασυρθεί ο Ακύλας Μεγαρίτης. Όλοι μαζί θα δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, για να σώσουν το χωριό τους.

Θα υιοθετήσουν μία στάση υπέρ της δικτατορίας. Θα δείξουν πως συμφωνούν με τους νέους νόμους, πως υποστηρίζουν την χούντα! Πολύ πειστικά, θα ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες, αψηφώντας τους! Στόχος τους είναι να προστατεύσουν τους συγκατοίκους τους, αλλά και να εξοντώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τον “αρχηγό” του χωριού.

Έτσι, όλοι θα πηγαίνουν με τα νερά του Ακύλα. Εκείνος θα νομίζει πως θα έχει τον έλεγχο, όμως τίποτα τέτοιο δε θα ισχύει. Τα νέα επεισόδια προβλέπονται συγκλονιστικά, με το Διαφάνι να γίνεται μία γροθιά!

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος