Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το Διαφάνι αλλάζει, εξορίζονται ή φεύγουν

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, στο φινάλε, άφησε ένα λυτρωτικό συναίσθημα στους ήρωες και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον τους. Ωστόσο, η ηρεμία και η ευτυχία στη ζωή των αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων του Διαφανίου δεν θα κρατήσει για πολύ.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το Διαφάνι αλλάζει, εξορίζονται ή φεύγουν

Οι σεναριογράφοι της σειράς ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές την τρίτη σεζόν. Χρονικά, οι Άγριες Μέλισσες τοποθετούνται το 1967, οπότε και αρχίζει στην Ελλάδα η περίοδος της δικτατορίας. Οι πολιτικές αλλαγές που επηρεάζουν τη χώρα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους και τους Διαφανιώτες, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πολιτικά τους πιστεύω, τις ιδέες, ακόμη και την ίδια τους την ελευθερία.

Η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων μιας και ο άντρας ανήκει στη φασιστική οργάνωση Άβαντες και εξυπηρετεί τη χούντα. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος, όμως, έχει τα δικά του μυστικά, που τον ώθησαν σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έρχεται θα σηματοδοτήσει ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις…

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, όσοι εκφράζουν τις αριστερές πεποιθήσεις τους ή πάνε αντίθετα από όσα εκφράζει η χούντα θα έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με την εξορία. Αγαπημένοι ήρωες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να απομονωθούν.

Ένας τόπος εξορίας στον οποίο θα διαδραματίζονται κάποιες από τις εξελίξεις είναι και η Λέρος, όπου θα δούμε να μεταβαίνουν κάποιοι αγαπημένοι ήρωες. Επιπλέον, ο Δούκας και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στο χωριό και ξεκινούν τη ζωή τους από την αρχή στη Λάρισα. Εκεί, βρίσκονται και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο, οι οποίοι, όπως θα δούμε, ενωμένοι πια στις Άγριες Μέλισσες, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να δημιουργήσουν μία καλύτερη ζωή.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος επεισόδια