Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ποια ηθοποιός υποδύεται τη γυναίκα του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Η γυναίκα του Ακύλα Μεγαρίτη θα μας απασχολήσει αρκετά στις Άγριες Μέλισσες. Προβλέπεται μια φιγούρα αρκετά πονεμένη, με μυστικά του παρελθόντος που την ταλαιπωρούν. Θα σταθεί δίπλα στον σύζυγό της, κουβαλώντας τον δικό της Γολγοθά. Μία προσωπικότητα που θα προβληματίσει τους τηλεθεατές, διχάζοντάς τους σχετικά με το ποια είναι στα αλήθεια η Ζωή Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ποια ηθοποιός υποδύεται τη γυναίκα του Ακύλα

Θα εμφανιστεί στο Διαφάνι, μαζί με τον σύζυγό της, μετά την αποφυλάκισή του. Θα μείνουν στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο θα αποκτήσει ξανά ζωή. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο σε αυτό το σπίτι. Από τη διακόσμηση, μέχρι και τη νοοτροπία, τις συζητήσεις, τις δολοπλοκίες… όλα θα είναι διαφορετικά.

Τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Την Μαρκέλλα Γιαννάτου συναντήσαμε πρόσφατα στις σειρές Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1, αλλά και στη Ζωή Εν Τάφω, στην ΕΡΤ.

Η ίδια έρχεται στη σειρά για να δώσει τη δική της μοναδική πινελιά στην υπόθεση, μέσα από την εξαιρετική της ερμηνεία. Ο ρόλος της θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς στον τρίτο κύκλο, καθώς θα επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της ιστορίας. Το πιο σημαντικό; Θα καταφέρει να προβληματίσει τους τηλεθεατές, σχετικά με το τί κρύβει μέσα της και με το ποια είναι στα αλήθεια η σχέση της με τον Ακύλα…

Όσον αφορά στην Μυρσίνη; Μπορεί η γυναίκα του Ακύλα να πάρει τη θέση της στο αρχοντικό, στην πραγματικότητα, όμως, θα είναι δύο πολύ διαφορετικές ηρωίδες, στις Άγριες Μέλισσες.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΑκύλα ΜεγαρίτηΜαρκέλλα Γιαννάτου