Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η Βιολέτα αλλάζει

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε σήμερα στο Πάμε Δανάη για όσα θα φέρει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στην Βιολέτα. Η σπουδαία ηθοποιός μοιράστηκε με την Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη τις σκέψεις της για τη νέα σεζόν, ενώ αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν τον χαρακτήρα της.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η Βιολέτα αλλάζει

Πράγματι, ο Μιλτιάδης θα εγκαταλείψει τις αγαπημένες μας Μέλισσες στο τέλος της σεζόν. Η Βιολέτα θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή την μεγάλη απώλεια, για δεύτερη φορά. Οι δύο της σύζυγοι χάθηκαν, με αποτέλεσμα εκείνη να μένει μόνη. Την πρώτη φορά διαζευγμένη και τη δεύτερη χήρα.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, θα φέρει μαζί του μία διαφορετική Βιολέτα. Όπως αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά, ο χαρακτήρας αυτός θα αλλάξει τόσο εμφανισιακά, όσο και εσωτερικά. Η συμπεριφορά της θα είναι διαφορετική στο Διαφάνι, ενώ μέσα της θα βιώνει τον αφόρητο πόνο της μεγάλης αυτής απώλειας.

Η Βιολέτα θα θρηνήσει τον Μιλτιάδη, ενώ με δυσκολία θα κάνει το επόμενο βήμα. Ωστόσο, θα συνεχίσει κανονικά στη νέα σεζόν, με τον χαρακτήρα της να αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος του Διαφανίου. Το καφενείο του χωριού θα περάσει από 40 κύματα, με την δικτατορία να αλλάζει σημαντικά τόσο την ίδια την ηρωίδα, όσο και την καθημερινότητά της στο χωριό.

Ο τρίτος κύκλος θα φέρει μαζί του μία νέα Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες. Μία Βιολέτα που θα συζητηθεί πολύ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

3os kyklostritos kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΒιολέταΘεοφανία Παπαθωμά