Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Η εξορία και η μουσική – ο Μπάμπης εξόριστος

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Τα πρόσωπα που θα εξοριστούν αποκαλύπτονται ένα προς ένα. Ο Μπάμπης θα ακολουθήσει την εξορία, μαζί με τους υπόλοιπους συγχωριανούς του, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας νεαρός ατίθασος και έτοιμος να πάει κόντρα σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με τα φρονήματά του. Το αίμα του βράζει για επανάσταση και αψηφά κάθε κανόνα.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Η εξορία και η μουσική – ο Μπάμπης εξόριστος

Στο πλευρό του θα βρεθεί και η Ασημίνα. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Ασημίνα θα μπει για τα καλά στα σκοτεινά κυκλώματα της αντίστασης. Για το καλό του παιδιού της, για να μεγαλώσει σε μια κοινωνία όμορφη και δημοκρατική, θα θέσει πολλές φορές τον εαυτό της σε κίνδυνο. Σε τί περιπέτειες θα μπλεχτούν οι δύο χαρακτήρες;

Στα τελευταία επεισόδια, ο Μπάμπης υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Η μουσική καριέρα τον περιμένει. Ο Κυριάκος και η Ουρανία τον καμαρώνουν, με τον νεαρό να δίνει μία μικρή δόση χαράς στη ζωή τους. Άλλωστε, ο τρίτος κύκλος θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στο ζευγάρι αυτό, το οποίο θα διχαστεί αρκετά. Η οικονομική κατάσταση της Ουρανίας, μετά την απόρριψη της συνεργασίας με τον Σαραντόπουλο, είναι πολύ άσχημη.

Ο Μπάμπης θα βρεθεί στην εξορία, στις Άγριες Μέλισσες, εκφράζοντας την επανάστασή του μέσα από τα τραγούδια του. Τα παράνομα κουτούκια θα είναι το στέκι του, ενώ δε θα διστάσει να μπλεχτεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, για να προστατεύσει την αγαπημένη του Ασημίνα. Έτσι, όλα θα τον οδηγήσουν στην Λέρο.

Πριν, όμως, από την εξορία, ο Μπάμπης θα διχαστεί αρκετά και με τον φίλο και κουμπάρο του, τον Άγγελο. Από τη μία πλευρά ο Άγγελος, ως όργανο της τάξης, θα παλεύει για να κρατάει τις ισορροπίες στο Διαφάνι, ενώ ο Μπάμπης -από την άλλη- θα αναστατώνει το χωριό με κάθε ευκαιρία. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη θλίψη στον Κυριάκο, ο οποίος θα βρίσκεται σε μία μόνιμη σύγχυση.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια